|
|
|
#17 (permalink) |
![]() |
Bizim uyuz sülo
belediye görevlilerini kovalıyor ![]() Ardından sülümaaaannnn diye bağırdımdurdu önce beni baştan aşağıya süzdü sonra bana da havlayarak koşmaya başladı ben korkudan yine donup kalmıştım aramızda 10 mt ya vardı ya yok tu sülonun dişerine takıldı gözlerim koçamandı Amam Allah;ım daha önce nasılda fark etmemiştim diye düşündüm bi an sonra bunları düşünmenin zamanı değil kaç dedim içimden ama sanki beni oraya mıhlamışlardı hareket edemiyordum gözlerimi kapadım dua etmeye koyuldum sülo bana iyicene yaklaşmıştı artık sesinden 1,2 metre yakınımda olduğunu anlıyordumson kez havladı üstüme atlıyordu belli ki ve.... "ya bu arada hikayenin asıl kahramanı kim di kız mı erkek mi?"
|
|
|
|
#18 (permalink) |
![]() |
Ne farkeder hikayeyi o an kim yazıyorsa odur kahraman sende alemsin
![]() (yahu iyi ki köpekten açtım hikayeyi konu kahraman köpek süleyman )Neyse devam edelim... Bir anda büyük bir çığlık koptu dur diye haykırdım süleyman birden olduğu yerde duru verdi göz göze geldik ulen kereta ne korkutuyorsun sen beni der gibi baktım, oda "napim ya gelen vuruyo giden vuruyo" kim korkarsa bizde ona dayılanıyor tarzı bir bakış attı ve boynunu eğdi, gel len senle ortak bir paydada buluşalım dedim ikimiz de yalnızız ama eğer benimle gelirsen ben sana bakamam ölü verirsin iki günde diye mırıldanıyordum sonra özel bir pedshopa sülümanı vermeye karar verdim ve yola koyuldum.......
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) |
![]() |
sonra sülo yanımda beraber yola koyulduk bizi böyle gören belediye görevlileride ne kadar büyük bir yanlışın içine düştüklerini anlamışlardı
petshop'a yaklaştıkça kalbim hızlı hızlı atıyordu süloyu bırakmak ta istemiyordum ama mecburdum başka şansın yoktu bir den....
|
|
|
|
#20 (permalink) |
![]() |
birden aklıma bi fikir geldi süloyu vermeyecektim hızla koşmaya başladım öyle koşuyordumki süloda benle beraber derken önüme kamyon çıktı ben kendimi kaldırıma fırlattım kafam acıyordu yavaşca kaklktım baktım birde ne göreyim...
|
|
|
#21 (permalink) |
![]() |
Süleymanın cansız bedeni yerde uzanmıştı, yere çarpmanın verdiği acıyı bile hissetmez olmuştum onu kımıldamadan yatar vaziyette görünce, onunla büyük bir korkuyla tanışmış ama inanılmaz bir bağ kurmuştum basit sıradan bir köpek olarak bakıyorlardı sokakta kazayı görenler ama içim acıyordu.Belediye görevlileri bir eksik bir fazla ne farkeder tabiri davranışlarla aldılar onu ve gittiler..Yerden kalktım dizim kanıyordu süleyman içinse yapabileceğim hiç bişey kalmamıştı, yardım etmek isteyenleri terslercesine yerimden doğruldum ve yine yollardaydım....
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) |
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
![]() |
Yüyü babam yürü aklım bu gün başıma gelenlerdeydi kafam karma karışık aklımı toparlayamıyordum ve dizimin kanadığını hatta acısını bile hissetmiyordum birden önümde birinin durduğunu farkettim ama nafile. çarpıştık o ayakta ben ise yerdeydim güneş gözümü alıyordu karşımdakinin kim olduğunu anlamak için gözlerimi kısarak baktım.....
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
~Forumun Pembe Şekeri~
![]() |
Gözlerimi daha da kıstım görebilmek için , karşımdaki ses bana bağırıyordu "Utanmıyor musun bu genç yaşta dilencilik yapmaya(Üstüm başım toz toprak içinde yerlerde yuvarlanmış biçareyim)çalışıp kazansana ekmeğini!Şu hale bak gençlik iyice yerlerde" Toparlandım ayağa kalktım,karşımdaki adam adın ne yavrum senin dedi.Adım Hayrettin dedim adam hayretler içindeydi gel sen benim fabrikamda çalış iyi bir çocuğa benziyorsun adını çok severim dedemin adıydı dedi yola koyulduk...
|