|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
kocaman bir köpek koşsam koşamam, beklesem gelicek gözlerimi kapatıp dua etmeye başladım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Simon Champion!Nerden: İSTANBUL
Ruh Hali:
Ettiği Teşekkür: 490 391 Mesajına 558 Kere Teşekkür Edlidi Takımı:
Tecrübe Puanı: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 1477 / 1477 |
Bi baktımki cebimdeki koşu için aldığım su patlamış ve...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
Köpeğin de çok susamış olduğunu ve bana değil suya baktığını anladım
önceki korkumdan eser kalmamıştı şimdi köpeğe sevgi ile yaklaştım ve patlamış ve içinde az su bulunan pet şişedeki suyu kenarda bulunan yoğurt kasesine doldurdum ve köpek sanki 3 gündür su içmiyormuş gibi suya yumuldu ve bu köpeğe kanım okadar kaynadı ki okadar çoksevdim ki içimden buna artık köpek demeyelim bunun adı süleyman olsun dedim ve süleyman süleyman süleyman diye kulağına üç kere fısıldadım süleyman bana baktı yüzü güleç oldu bende şaşırmıştım.![]() tam da bu olayın şaşkınlığını üzerimden atmak üzereydim ki belediyenin sokak hayvanlarını toplayıp götürdüğü aracı fark ettim. bize doğru geliyorlardı süleymanı götürecekler diye düşünerek süloya sarıldım ama nafile adamlar ellerine uzun ucu halka biçiminde aletleri almışlar ve sülo ve bana doğru geliyorlardı içimden hıçkırarak ağlamak geldi biraz önce birden kanımın kaynadığı çok sevdiğim sülomu alıcaklardı birşeyler yapmalıydım ama zaman okadar hızlı ilerliyordu ki aklıma birşey gelmiyordu ...... şimdilik bu kadar eve gideceğim ![]()
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
süleymanı düşünmeden edemiyordum acaba orada ona neler yapılacaktı biraz düşünceli biraz kasfetli yola devam ettim bir de ne göreyim 3 senedir görüşmediğim arkadaşımı gördüm beni farketmedi bile bir derdi vardı anlaşılan arkasından koşmaya başladım ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
ayağım yerdeki 100 dolara takıldı ve yere düştüm bu esnada 3 senedir görmediğim ismini bilmediğim arkadaşım benden uzaklaşıyordu ismini sormak için tekrar ayağa kalktım ve koşmaya başladım ama bu seferde onu kaybetmiş çok üzüldüm ağlayabilirdim ama 100 dolar buna engel oldu
daha sonra parayı cebime koyduktan sonra süleymanı düşünmeye devam ettim. bu esnada telefonum çalıyordu..... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
Not: Konuyu bölmek gibi olmasın ama yazmadan geçemiyeceğim burada yazılanlar doğrultusunda psikoanaliz ve kişilik tespiti yapmam çok mümkün arkadaşlar
Hadi bakalım hayal gücünüze kuvvet (para göz MrLi)![]()
|
|
|