|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Simon Champion!Nerden: İSTANBUL
Ruh Hali:
Ettiği Teşekkür: 490 387 Mesajına 553 Kere Teşekkür Edlidi Takımı:
Tecrübe Puanı: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 1477 / 1477 |
İlk soru benden olsun
1-Şuan hayata bakış acın nasıl ? 2- 3 Hafta oncekı Root dan eser varmı ? 3- Mutlu bir yola adım attınız heyecan varmı ve hayatında ne değişiklikler oldu ? 4-Ailenin bakış acısında bi değişiklik varmı ? 5-Düğünden sonra efsaneyi düğün çıkışı çaya götürecekmisin . Yoksa termos u alıp mı gelelim ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Öncelikle teşekkür edeyim sabahın bir vakti geliyorum ve açılışı yapmışsın bile
![]() 1-Şuan hayata bakış acın nasıl ? Hayata bakış açım da herhangi bir değişiklik olmadı o nedenle şu an da aynı hayat bir sorumluluktur bizde yerine getirmeye devam... 2- 3 Hafta oncekı Root dan eser varmı ? Aynı yerinde duruyor ![]() 3- Mutlu bir yola adım attınız heyecan varmı ve hayatında ne değişiklikler oldu ? Heyecan yok ruhsuz bir root mu oldum ne ![]() Değişen hiç birşey yok diyebiliriz. Yalnız ilişkimiz adına bazı durumlar daha sağlamlaştı sanırım. 4-Ailenin bakış acısında bi değişiklik varmı ? Tabi babam hala prense kesicekmiş gibi bakıyo Şaka tabi değişik bişey yok prensi önceden de seviyorlar dı şimdi de seviyorlar ![]() 5-Düğünden sonra efsaneyi düğün çıkışı çaya götürecekmisin . Yoksa termos u alıp mı gelelim Bunu düşünmem lazım termosla gelirsen ayıp olur ![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
Abartma
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |
|
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
1-) Kaplumbağalar neden kabukludur?
2-)Denizx kaplumbağaları suyun altında ne kadar durabilirler?? 3-) Peki nasıl uyurlar ? ![]() 4-)Katamaran nasıl bişeydir hiç kullanmak istedin mi? 5-)Sudan başladık Devam Denizin ortasında kalsan en çok kimin yanında olmasını isterdin yiyosa başka bişiy de ![]()
|
|
|
#8 (permalink) | |
![]() |
Alıntı:
Karar: Süresiz Ban...
|
|
|