![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
ÜŞENGEÇ ERKEKLER CENNETİ! Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ne bağlı Molla Hasanlar Köyü benzerlerinden çok farklı. Kadınlar, evde, tarlada, pazarda tüm işleri omuzlarken, erkekler hiç çalışmadan yaşamlarını sürdürüyor. Fatih DALDAL / DHA DİLENME HADİSESİNDE DÖNÜM NOKTASI! Zabıtalar ile köşe kapmaca oynayan dilenciler, dilenirken çeşitli yöntemler deniyor. Hızlı akan trafiğe rağmen caddenin ortasına yatarak, kendisini kaldırmaya gelenlerden para isteyen dilenciler dikkat çekiyor. Şahismail GEZİCİ / DHA YAZISIZ Bayram Sarayoğlu / Artvin, AA BU İŞTE BİR YANLIŞLIK VAR AMMA!..Rizeli İhsan Bey, alabalık çiftliği için sondajla su çıkarmak istedi. Ancak su çıkarmak için elektrik üretmeliydi. Şöyle bir yol buldu. Elektrikli motor kullanarak elektrik üretmeye çalışıyor AA BU BENZİN İSTASYONU KURMUŞ!Eskişehir Sivrihisar'a bağlı Sığırcık Köyü'nde evinin bahçesine akaryakıt tankeri koyup benzin satan bir kişi gözaltına alındı. DHA ADINI KİMSE BİLMEZ, LAKABINI HERKES Adana Kozan'da uzun yıllar kamyon şoförlüğü yapan Mehmet Aksoy'un mezar taşı görenlere, "Yiğit namıyla anılır" sözünü hatırlatıyor. Volkan Varan / AA YAZISIZ Hüseyin Demirci / Sarıkamış, AA HİÇ İNSAF KALMAMIŞ Samsun Kılıçdede Camii'ne ait 38 musluk, kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Sabah hırsızlık olayını fareden cemaat, "Bu kadarı da olmaz doğrusu" dedi. İsmail Temiz / DHA. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
harbi yaa yazık caminin musluklarını calmışlar ![]() ![]() ![]() hepsi hem güldürüyoo hemde hüzünlendiriyoo insanı saoalsın ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|