![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: klasik yurdum insani, yurdum insani |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] TRENDE DOĞDU, TRENDE EVLENDİ Nüfus cüzdanı ve ehliyetinde adı "Ümit Demiryol Filik", doğum yeri "tren" yazan Adanalı ses sanatçısı, düğününü hareket halindeki trende yaptı. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||
|
Alıntı:
![]() ![]() <------- Feel 'in İmzası------->
Copyright © 1985-2008 Feel 85, All rights reserved. Her hakkı saklıdır. İletişim : feel@efsaneyiz.biz ![]() |
||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() ![]() <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|