![]() |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
1. Türk kizi;asla normal kola icmez. Diet kolanin yaninda, en kalorilisinden pasta yer. (Vicdan azabi duymaz ) 2. Türk kizi; zekasini kanitlamaya calismaz. Dünya alemin bildigi birseyin kaniti olmaz tabii ki. 3.Türk kizi;kumruyu bir cins kus sananlara, her kusun etinin yenmeyecegini cok güzel ögretir. 4.Türk kizi; bastan cikmaz, cikarir. 5.Türk kizi; kaprisin Allahini yapar. Yakisir da!! 6.Türk kizi; toplum icinde aglamaz, olsa olsa gözüne kirpik kacmistir. 7.Türk kizi;kendisi hakkinda yapilan olumsuz elestirileri dinler. Bu arada hep maddenin ne kadar dogru oldugunu düsünür durur. 8.Türk kizi;kizdigi zaman, ortalikta olmamaniz tavsiye edilir. 9.Türk kizi; uyusturucu kullanmaz. Uyarici olarak kendi üstün ve özgün yeteneklerini kullanir. 10.Türk kizi; vazgecmez! 11.Türk kizi;annesine tapar. Kardesleri icin ölür. Babasina toz kondurmaz. 12.Türk kizi; kuaförünün söyledigi herseye inanip, sacini abuk sabuk kestirip boyatmaz. 13.Paralari Leyla'ya basmaz. 14. En son ve en gerçegi,en güzel kizlar türk kizlaridir!!!!!!!! __________________ |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Alıntı:
![]() çünkü bi cameron diaz,angelina jolie,catherina zeta jones,anna kornikova ya bunlar ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|