![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
birgün real madrid ve fenerbahçe şampiyonlar liginde bi maçta karşılaşacakmış real kadrosu istanbul geldiğinde hepsi nin morali bozukmuş arkadaşlarından 1 gün sonra gelen zidane arkadaşlarına sormuş neden moral bozuk diye[real kadrosu]-fenerbahçe g,b, dandik bi takımla oynuycaz diye moralimiz bozuk -[zidane]ya bu muydu sorun yaptığınız şey gidin biraz taksimi dolaşın ben tek başıma oynarım fenerbahçeyle demiş ardından arkadaşları sevinmiş ve taksime gitmişler bu arada maç başlamış maçın 10. dakkasında arkadaşları zidane ı kontrol etmeye gelince bide bakmışlar real madrid 1-0 yenio arkadaşları çok sevinmişler neyse tekrear taksime gidelim deyip gitmişler bunlar zidane ın süren galibiyetine çok sevinmişler ve maç sonunda da gelmişler ve zidane kaç kaç bitti diye sormuşlar zidane-[üzgün bir tavırla] malesef 1-1 bitti demiş bunu duya arkadaşları ne üzülüyosun koskoca 11 kişiye tek kişi mücadele ettin ve birde berabere kaldın demiş [zidane-ya arkadaşlar bide dakka 80 de kırmızı kart görmesem iyi olcaktı demiş |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
komık tarafını anlayamadım ama. <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|