![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Düğünden Önce ; Erkek;Elbette artık ben duramıyorum... Kadın;Gideyim mi? Erkek;Hayır,aklından bile geçirme. Kadın;Beni seviyormusun Erkek;Elbette.. Kadın;Beni hiç aldattın mı? Erkek;Hayır,böyle bir şey nasıl aklına gelebilir. Kadın;Beni öpecek misin? Erkek;Evet Kadın;Beni dövecek misin? Erkek;Hiçbir zaman.. Kadın;Sana inanabilirmiyim? Düğünden Sonrası İçin Aşağıdan Yukarıya Doğru Okuyabilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
güzel olmuş eline sağlık ![]() <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
emegıne saglık <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşıkmısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Damat: Tabiki hayır. Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne. Gelin: Peki bana bir gün vuracakmısın? Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim. Gelin: Sana güvenebilir miyim? Damat: Evet. Gelin: AŞKIM. Ve aradan bir sene geçtikten sonra yine aralarında aynı söyleşi döner.. Aynı Metni aşağıdan yukarıya okuyun ![]() <------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Komik ama gerçek bir durum. <------- ~Sirine~ 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|