![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Ben hiperstar Ajdar, Alihan etti dünyayı bana dar, Hadi çikita satan manav amca, beni kollarına sar Alihan'nın yaptığı yanına kalmasın kâr... Piyasaya çıktım söyledim nane nane, Alihan'nın dayağı bana bahane, Şahaneyim işte şahane, Bundan kime ne Alihan'a ne... Alem görmedi benim gibi star, Dayaktan sonra ne namus kaldı, ne ar, Artık yüzüme bile bakmaz oldu yar, Hadi çikita satan manav amca, beni kollarına sar... Alihan'nın yaptığı yanına kalmasın kâr... Alihan ettin beni madara, Çıkamaz oldum artık ekrana, Yazıklar olsun sen gibi akrana, Bu dayak bahanemiydi, Ne gerek vardı kafama kafama vurmaya... ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bu adam mühendis inanabiliyor musunuz? ![]() Nane nane nane ![]() <------- ~Sirine~ 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
kesin şarkısınıda yapmıştır |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Benim bildiyim kadarı ile mühendis olmak öğle kolay bi iş değil yani doktor olmaktan farkı yok her önüne gelen mühendis olamaz ve beyni kaldırmaz okadar okuduktan sonra kafayı sıyırması normal <------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|