![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
rep dediğin nedir ki, insan +rep için yalvarır mı, şahsiyetsiz miyim ben. * eee sadet - Allahını seviyorsan bana bi rep ver -Ya canım geçenlerde ben sana bir rep vermiştim yaa... *Eveettt noolmuş? -Duruyo o hale dimi sende * E herhalde yaaannniiiii - Hıııı anladıımmm ya ben de şimdi komik resimlerde bir konu açtım bir bakıversene ben eklerken çok güldüm de Bakıvermişken de bir rep yollayıversene -Şiiişt , bak ne yazdım? *Bakiiim.. 1 dk sonra.. -Noldu baktınmı? *Evet.. -rep im hala aynı? *Ee nolucaktı? -Boşuna mı bak diyoz sana, versene olm rep... *Hadi anam hadi yavrum, Allah versin.. -sıkıyosa bana +rep versene - - yemedi di mi, yemez tabi, korkaksın olum sen, veremezsin sen bana rep mep, yok o yürek sende... - Eğer bana +rep verirsen sana forumda abi derim *Ama ben bayanım - Ama , ama... ii o zaman sende -rep ver - Ya şimdi sen bana bir rep versen ne ii giderdi hea * o ne ki??? ( yeni üye ) - hoş geldin kardeş - puhahaha Allah belanı vermesin öldüm gülmekten ne adamsın yaa * eeee...Huh - ne eesi? çok komik ti güldüm işte * nerde +rep? - oohoo her güldüğümüze rep vericeksek işimiz var * ben burda boşunamı şaklabanlık yapıyorum - iyi al hadi al başımın gözümün sadakası olsun +1 * yupppiiii *ya şu konuya bi bak bea -ok bakıyom *nasıl -güzel *eee -iyi topic *eee -başlığıda iyi uydurmuşsun *eee -ne eee *+rep? -daha çok beklersin *abi hani bu gun benım dogum gunum ya -ee noolmus *hanı +repim -ne repi len *hedıye almadın barı rep ver - çok güzel konu olmuş helal * yani? - yani aferin sana böle devam et * yaniii --- offf tamam bea al ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
+rep nerde mıllet bılmıyorkı yerını ama ben sana verım ![]() <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
hehe bende versemmi acep ![]() <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||