İletişim: ana sayfa İletişim:takvim İletişim:Oyun Dowland İletişim:Yardim İletişim:Kontrol Paneli İletişim:Arama İletişim:Çıkış

Geri git   Legend-TR Forum >
»¦« EĞLENCE .:. MİZAH .:. MUHABBET »¦«
> •»¤¦Geyik ve Eğlence¦¤«• > Komik Yazılar

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 02-02-2008, 01:21 PM   #1 (permalink)
Hakkımda
YENİ EFSANE
Bavusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ruh Hali:
Üye No: 520
Karizma
Tecrübe Puanı: 43
Karizma Puanı : 2000
Karizma Seviyesi:
Bavusu Bavusu Bavusu Bavusu Bavusu Bavusu Bavusu Bavusu Bavusu Bavusu Bavusu
Teşekkür Tablosu

Ettiğiniz Teşekkür : 0
2 Mesajınıza 2 Kere Teşekkür Edildi

Seviye

Seviye30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 297 / 744
Güç: 419 / 2081
Deneyim: 77%

İletişim

Bavusu isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Konuşkan Asker mektubu

Sevgili hakkuş,

Mektubunu aldım. Gelmesi ne denli sevindiriciyse okuduklarım da o denli üzücüydü. Demek askere gittiğinden beri çavuşun size, özellikle de sana yapmadığı kalmamış."Suçum olsa yanmam" diyorsun. Sana inanıyorum dostum. Olur olmaz seni dövdüğüne göre, yazdığın gibi o herif asker ocağına yakışmayan sadistin teki. Sen sivilken ağzına kötü söz almazdın. Adamın beşiğinden mezarına kadar nesi varsa içinden sövdüğüne göre gerçekten çok sinirlenmişsin. Ama haklısın. Ben de olsam ondan nefret ederdim. Oysa hepiniz aynı vatanın evladısınız. Neden ayırım yapıp en ağır işleri sana yaptırıyor ki? Senin gibi aklı başında, sorumluluklarının bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmalı. Zaten "adinin teki" demişsin. Neyse hakkuş, vatan borcu bu. Herşeye, insanlıktan uzak olan çavuşuna bile katlanıp vazifeni yerine getirmelisin. Sen yine elinden geldiğince iyi asker olmaya çalış. Beni de mektupsuz burakma. Mektupları dışardan yollamakla iyi ediyordun, çavuş iti okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra.

Özlemle gözlerinden öperim.
Dostun Recai

Ulan Recai ,

Ben sana ne zaman mektup yazdım da o allahın belası mektubu gönderdin ulan? Mektuplarımızın okunduğunu bildiğin için bu adiliği yaptın di mi köpek? Senin yüzünden gül gibi çavuşumun bana yapmadığı kalmadı, tonla dayak, bir hafta da hapis cezası yedim, çavuş beni bölüğün önüne çıkarıp "KARŞINIZDA ORDUMUZUN EN ŞE***SZ ASKERİ DURUYOR!" dedi. Ne dediysem senin nasıl adi bir yaratık, mektubunun da o eşşek şakalarından biri olduğuna inandıramadım. Bir daha mektup falan yazma adi herif. Zaten ilk izne gelişimde ellerini un ufak edeceğim. Birkaç yıl eline kalem alamayacaksın. En kısa zamanda başına bir kaza gelmesini, sürüm sürüm sürünmeni dilerim.

Hakan

Merhaba hakkuş,

Yanında olamadığım, sorunlarını ve acılarını paylaşamadığım için kahroluyorum inan. Mektuplarını okudukça içim kan ağlıyor. Manyak çavuş iyice azdı ha. Vay sadist vay. Bir de adam bilip çavuş yapmışlar. Böylelerinin eline hiç yetki vermemeli. Sonra ne oldum delisi oluyorlar."Sivil olsam yapacağımı bilirdim"
diyorsun. Ama haklısın hakkuş, sinirlerine hakim ol. Askerlikte üste saygısızlık olmaz. Adama askerliği bitirtmezler vallahi. Uyma o hayvana dostum. Zor ama sayılı günler gelir geçer. Buralar bildiğin gibi, eksikliğini hep hissediyoruz. En güzel günler seninle olsun.

Kardeşin Recai

Recai denen allahın belası hayvan,

Ulan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur. Oğlum sen çıldırdın mı, çavuş fıttırdı, bir ağzıma yapmadığı kaldı. "Yazmadım konutanım." diyorum, yemin billah ediyorum dinlediği yok. Ah ulan eşşoğlueşşek yaktın beni. Askerliğim şimdiden bir ay uzadı. Her gece tuttuğum 8-5 nöbetleri, her gün tek başıma tam teçhizat 20km koşu. Beher gün iki çuval ıspanak ayıklamak imanımı gevretiyor. Yeter artık Recai! Şakanın çıkacak suyu kalmadı. Cımcılık oldu. Bu gidişle biraz zor ya, izne gelirsem kendine kaçacak delik ara, bütün kemiklerini tek tek kıracağım.

Allah belanı versin hayvan.
Hakan

Hakkuş'cuğum,

Yooo, yazdıklarına inanamıyorum. Bu kadarı da olmaz ama. Artık o şe***sz çavuşun sana yaptıklatını insan evladı düşmanına yapmaz. Nedir bu eşşoğlueşşeğin sana çektirdiği? Yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bile daha iyi, daha merhametli davranır. Bak hakkuş, sakın benden gerçekleri saklama, yoksa görevden mi kaytarıyorsun? Eninde sonunda ikiniz de bu vatanın evladısınız. Böyle yapması için ya kafadan sakat ya da soysuzun teki olmalı o hayvan çavuş. Vallaha haklısın, ne diyeyim hakkuş? Sabredeceksin. Allah sevdiği kuluna çektirirmiş. seni de seviyor olmalı ki çavuş gibi bir namussuzu, bir hayvanı başına bela diye salmış.

Can dostun Recai

Recai soysuzu … stop … sayende askerliğim bitmeyecek … stop ... firar ettim … stop … Allahıma öldüreceğim seni yemin ettim … stop … şehadet getir lan … stop … yoldayım geliyorum … stop …

Allah böle dost düşmanımın başına vermesn ehuehuehue

<------- Bavusu 'in İmzası------->

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alt 02-02-2008, 01:38 PM   #2 (permalink)
Hakkımda
YÖNETİCİ
FiAbLe_aLguieN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler

Ruh Hali:
Üye No: 13
Karizma
Tecrübe Puanı: 33
Karizma Puanı : 1407
Karizma Seviyesi:
FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN FiAbLe_aLguieN
Teşekkür Tablosu

Ettiğiniz Teşekkür : 10
4 Mesajınıza 4 Kere Teşekkür Edildi

Seviye

Seviye35 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Aktiflik: 255 / 850
Güç: 579 / 3811
Deneyim: 1%

İletişim

FiAbLe_aLguieN isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Standart Cevap: Asker mektubu

hehe daha önceden de okumuştum bunu