![]() |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Eleman ihtiyacı için gazeteye ilan verilir ve telefonlar çalmaya başlar telefonu açan asimelek ve iş talebinde bulunan kişilerden kesitler.. (Telefonda iken sinirlenmiştim ama yazmaya karar verdiğimde bende keyif aldım bakalım sizlerde eğlenicekmisiniz ![]() ![]() Yurduminsanı: İyi günler gazetedeki ilan için aramıştım bilgi alabilir miyim Asimelek: Evet tabi kaç yaşındasınız? Yurduminsanı: Yeni emekli oldum kızım iş arıyorum? Asimelek: Daha genç yaşta arkadaşlar tercihimiz efendim Yurduminsanı: Haa uymadı ozaman buda yemedi müberra tamam kızım (çatt tel kapatılır) ![]() Yurduminsanı: İş ilanınız için aradım ben Asimelek: Nerden arıyosunuz Yurduminsanı: Avcılar Asimelek:Biz Pendikteyiz yol problemi olmaz mı Yurduminsanı: Pendikten deil Avcılardan arıyorum hanımefendi Asimelek: Hıı bende öyle düşünmüştüm iyi günler Yurduminsanı: Bi iş varmış sizin orda gazetede öyle yazıyo Asimelek: Evet öyle yazıyor(Nerden yazdıysak hale bak ) Yurduminsanı: Lojman var demişsiniz kirayı ödeyemiyoruz da adres alabilirmiyiz Asimelek: Bekarlar için beyefendi Yurduminsanı: Tamam bi lojman içinde boşanılmaz ki şimdi iyi günler Yurduminsanı: Gazetedeki ilanınızı gördüm Asimelek: Evet buyrun? Yurduminsanı: Bilgi alabilirmiyiz Asimelek: (Sesinden hemen anlaşılmış olduğu için ilk soru yaşınız kaç olur? Yurduminsanı: 43 Asimelek: Daha genç yaşta arkadaşlar düşünüyoruz Yurduminsanı: Bende genç gösteriyorum zaten 40 göstermiyorum hiç Asimelek: Yani çalışılacak yer açısından daha ufak tefek olması tercih sebebi(niye böyle dersinki kızım) Yurduminsanı: eee bende 2,70 değilim heralde ufak tefeğimdir Asimelek: kaputtt …. Telefonlar devam ettiği için daha ilginçleri olduğunda yayınlayacağım |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
tebrik ediyorum ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Sabrımı dimi ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
süper ya Yurdum insanı komedi show yapıyoda haberi yok ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Komik insan. ![]() <------- ~Sirine~ 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
bacım bize bi iş lazım nereyi ariyacağız |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|