![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Kim 500 Milyar İster Amerika Kim 500 Milyar İster'in Amerikan Versiyonunda bir yarışmacı çok rahat bir şekilde 14 soruya kadar gelir... Sunucu ve konuklar adamın bu kadar rahat davranmasını zor, kolay demeden soruları cevaplamasını ve ukala tavırlarından rahatsız olurlar 14. soruyuda bildikten sonra sıra 15. son soruya gelir. 15.soru oldukça zor yani hakkını veren bir sorudur. Bizimki bu sefer uzun düşünür. Sunucu onun bu durumunu adeta bıyık altından gülerek karşılar ve adam kararını verir. Yarışmacı -Telefon jokerini kullanmak istiyorum der... Sunucu -Kimi aramak istiyorsunuz? Yarışmacı -Babamı..Babamı aramak istiyorum. telefon çalar... Sunucu - Tom'lamı görüşüyurum... Baba - Evet buyurun . Sunucu durumu anlatır ve soruyu sorması için sözü yarışmacıya bırakır... 30 saniye dolarken.... Yarışmacı: Babacım milyoner oldum ve bunu ilk senin duymanı istedim der!!! ve 15. soruyu da bilir ve parayı alır. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
evet bunu biliyorum yarışmacı filozof ![]() adam babasına -Baba hani sen bana oğlum sen okuyup filozof oldun da ne işine yaradı demiştin ya - Evet -Birazdan milyoner olucam onu haber vermek için aradım ![]() bende bi kenar süsü ekliyim dedim ![]() <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
hehe çok güzel yaw ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|