![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Tags: |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Alttaki iş başvuru formunu dolduran Mehmet Tartar`ın başvuru formuna vazdığı cevaplar: 1-Adınız Soyadınız: Mehmet Tartar 2-Yaşınız : 28 3-Şirketimizde hangi pozisyonda çalışmak istersiniz? Mümkünse yatay bir pozisyon için.Eğer daha ciddi bir cevap istiyorsanız,ne iş olsa yaparım.Şart öne sürebilecek durumda olsaydım,burada bu formu dolduruyor olmazdım. 4-Düşündüğünüz ücret: Aylık 5.000 YTL artı yıllık kardan yüzde 10 hisse! Eğer mümkün değilse,siz bir ücret önerin,ben size evet veya hayır derim. 5- Eğitiminiz? İdare eder. 6-Son işiniz: Sadist bir şefin deneme tahtası olmak. 7-Son ücretiniz : Hak ettiğimin çok altında. 8- Önemli başarılarınız : Arakladığım kalemlerden muhteşem bir koleksiyonum var;evde sergiliyorum. 9-İşten ayrılma sebebiniz: Bakınız.cevap 6. 10-Size ulaşabileceğimiz saatler : Banka ATM`si gibiyim.:7/24. 11-Çalışmak istediğiniz saatler: Pazartesi,salı ve perşembe 13.00-15.00 arası. 12 - Şimdiki işvereninizle görüşebilir miyiz? İşverenim olsa burada olmazdım. 13-Fizik durumunuz 20 kg dan fazla taşımanıza engel mi? Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı. 14- Otomobiliniz var mı? Evet,ama soru yanlış sorulmuş."çalışır durumda bir otomobiliniz var mı? " diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu. 15-Daha önce bir yarışma veya madalya kazandınız mı? Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum. 16-Sigara içiyor musunuz? Otlanacak bir enayi bulabilirsem. 17 - Beş yıl sonra ne yapmayı hayal ediyorsunuz? Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları`nda yaşamayı.Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim. 18- Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu taahhüt ediyor musunuz? Hayır,ama sıkıyorsa aksini iddia edin. 19-Sizi bu başvuruya iten gerçek sebep nedir? Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicileriniyi beslenmesine katkıda bulunma arzum. Gırtlağıma kadar borca batmış olmam. SONUÇ : Mehmet Tatar işe alınmış. ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Anamm valla işe alınmış buu adam yuhhhhhh ![]() bende denicem valla ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
gül gül öldüm ne adammış be süpersin iki_yabancı ![]() ![]() ![]() <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
14- Otomobiliniz var mı? Evet,ama soru yanlış sorulmuş."çalışır durumda bir otomobiliniz var mı? " diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu. sorunun cevabına bak koptum hepten ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|