|
|
|
#1 (permalink) |
|
SORU: “Burası dingonun ahırı mı” ifadesinde kastedilen dingo hangi hayvandır?...
a) At... b) Köpek... c) Manda... d) Boğa... YARIŞMACI: Şimdi burda ahır geçtiği boğayı eliyorum... Boğanın ahırda yaşadığını pek tahmin etmiyorum... AHMET ÇAKAR: Nerde yaşar boğa, apartman dairesinde mi?... SORU: Üç kaşlı hayvan hangisidir?... a) Fok... b) Timsah... c) Deve... d) Jaguar... YARIŞMACI: Deve olduğunu sanmıyorum... Ben bu soruya fok demek istiyorum Ahmet Bey.. AHMET ÇAKAR (Yanlış cevabı şıklardan çıkarmak istiyor: Foku yedim ben... Yedim foku... Foku yiyorum... çıkartıyorum şıkkı... YARIŞMACI: Hocam bari 17 verseniz... AHMET ÇAKAR: Olmaz... Bize gelişi 15... AHMET ÇAKAR: Fenerbahçe’den bir futbolcu adı verir misiniz?... YARIŞMACI BAYAN: Scumacher... AHMET ÇAKAR: Scumacher şimdi Alman SSK’sından emekli aylığı alıyor hanımefendi... Ahmet Çakar: Cevabında emin misin?... YARIŞMACI: Yüzde 50 eminim, yüzde 50 emin değilim... SORU: Ninja kaplumbağaların en sevdiği yiyecek hangisidir?... ŞIKLAR: Pizza, Hamburger, Ispanak, Adana Kebap... YARIŞMACI: Ispanak... Evet C Ispanak... AHMET ÇAKAR: Yoğurtlu mu yoğurtsuz mu?... AHMET ÇAKAR: Hanımefendi Madrid hangi ülkenin bir şehridir?... YARIŞMACI: Eee... Şey... Paris... AHMET ÇAKAR: Paris mi?... Peki Paris hangi ülkenin başkenti o zaman?... YARIŞMACI: Ya Paris başlı başına bir devlet aslında... AHMET ÇAKAR: Fareli köyün kavalcısı köyden neleri almıştır?... YARIŞMACI: Kedileri... AHMET ÇAKAR: Hayır, çocuklar olacaktı doğru cevap... YARIŞMACI: Öyle mi?... AHMET ÇAKAR: Ne aşağılık bir kavalcıymış değil mi?...
|
|
| Bavusu Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Empati (03-31-2008)
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
abi adam daha bikini giymedi nasıl daha tv çıkıyor...D:
![]() ![]() ![]()
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Simon Champion!Nerden: İSTANBUL
Ruh Hali:
Ettiği Teşekkür: 500 399 Mesajına 576 Kere Teşekkür Edlidi Takımı:
Tecrübe Puanı: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 1366 / 1366 |
Eline sağlık
![]() |
|||||||||
|
|
|