![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
seni sectim pikaçü. - sebep? seni seçtim pikachu. -iyi ...... yedin! bi kere de öbürlerini seç be adam iki dakka rahat vermedin şurda! bırakıyorum kardeşim bu ne yaa! -ama pikachu?! -bak hala pikachu diyor!!! seni seçtim pikachu -...... -pikachu hüoop-nea -olm seçtim diyorum seni seçtim. atıl pikachu? -seçerken bana mı sordun? Seni seçtim pikaç pikacu: pika pika -Pikaçuu elektirk saldırısııı pikacu: ulan her önümüze gelene ne saldırıyon gel teyze gel ben seni karşıdan karşıya geçirim -Seni seçtim pikac balbazar: biz pokemon değil miyiz lan bi kere de beni seç -ulan görürsün sen çıkmıcan bi daha toptan -Seni seçtimmm pikac pikacu: çıkmıyorum ulan -lan çıksana şu toptan pikacu: çıkan poke topu gibi olsun -Senin gibi pokemonu ben -Seni seççem pikacu pikacu: ee napiyim yani seçiceksen seç hazırlanıyım mı antreman mı yapiyim seç lan seçte bi seni komaya sokucam zaten -seni seçtimmm ciglipafff şarkınla uyut şunlarıı ciglipaf: Hobaa .. Karşında superstarr yaşat beniii karşında superstarr hisset benii +tey tey teeeeeeeyyy -ciglipaf lan nabıyon ciglipaf: yurovisyona gircem usta ben . karşında superstarrr -nerde o eski pokemonlar |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|