![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
KadınLar & ErkekLer Koca evine elleri bir suru kaset dolu olarak girer ve karısı: --Niye bir suru kasete para verdin bizim evdeTeyp yok ki? --Sen sütyen aldığında ben soruyormuyum? Koca eve zil zurna sarhoş girer ve karısına bakarak: --NE kadar çirkin olduğunu biliyormusun? --Sen'de pis ve sarhoşsun diye cevap verirkarisi. --İyi de benimki sabah'a geçecek. Kadın Kocasına: --Uzun zamandan beri bana sıcak bir kelime söylemedin. --Koca : Cehennem'de yanasın. Eve zamanından erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaşlarından biri ile yakalar.Adam hiç bozuntuya vermeden ve soğukkanlılıkla silahını çeker ve arkadaşını vurur. Kadın yatakta şöyle doğrulur: --Bak bu şekilde davranmaya devam edersen hiç arkadaşın kalmayacak. Yeni evli çift balayından dönerler ve kadın kocasına: -- 3 tane nur topu gibi evladımız olacak der. -- İyi de nerden biliyorsun. -- Kendileri annemin evinde bekliyorlar.. Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Basarili Kadın kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
hehe bende evlenince bölemi olucak acaba ![]() <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
cok ii ya ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|