![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
İki aydır kızının hallerinden şüphelenen anne, çok tedirgin olur ve eczaneye kızı için bir hamilelik testi almaya gider. Sonuçlar kızın hamile oldugunu gösterir. Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve bunu yapan hangi domuz, bilmek istiyorum" der. Kız bir telefon açar ve yarım saat içinde bir Ferrari evin önünde durur,içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde süper yakışıklı biri iner ve kapıdan içeri girer. Anne baba ve kızla beraber otururlar. Adam, kızınız durumu anlattı, yalnız kişisel durumumdan dolayı kızınızla evlenemem, ancak tüm sorumlulugu aliyorum, der. Eğer bir kız çocugu doğarsa ; -Annesine bir ev, bir yazlık villa ve 1 milyon dolarlık bir banka hesabı, eğer bir erkek çocuk olursa ; birkaç fabrika ve bir milyon dolarlık bir hesap, Eğer ikiz doğarsa ; her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve birer fabrika verecegim," der. "Ancak düsük olursa...." O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamın omuzuna koyar ve "O zaman tekrar denersiniz evladım" der. !!!! |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Hehe ben bunu biliyordum bu biraz sansürlü olmuş ![]() <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|