![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| LegendTR Aktiviteler Forum genelinde düzenlenen yarışmalar ve ödüllü paylaşımların yapıldığı alandır. |
| Tags: forumun enleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Bakalım forumumuza bakış açısı üyelerimizde nasıl? Kendinizi yazmıyorsunuz ![]() En İyi Avatarı Olan Üye En İyi Üye İsmi Olan Üye En İyi İmzası Olan Üye En Sevdiğiniz Üye En Sevmediğiniz Üye En Başbelası Üye En Sevdiğiniz Yönetici En İyi Yönetici En Komik Üye En Aktif Üye En Güzel Bayan Üye En Yakışıklı Erkek Üye En Paylaşımcı Üye En Dayaklık Üye En Cana Yakın Üye En İyi Konu Paylaşımcı Üye En Sinirli Üye En Sakin Üye En Gereksiz Üye |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
en sevdigim üye esra_53 <------- by_records 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
En İyi Üye İsmi Olan Üye : FiAbLe_aLguieN En Sevdiğiniz Yönetici : Republic of Fenerbahçe En İyi Yönetici : Asimelek En Güzel Bayan Üye : Henüz hiçkimseyi görmedim ![]() En Yakışıklı Erkek Üye : Henüz hiçkimseyi görmedim ![]() En İyi Konu Paylaşımcı Üye : Republic of Fenerbahçe - |By|_SivasLı |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Tümünü Yanıtlamanızı İstiyoruz En İyi Avatarı Olan Üye :~Sirine~,Republic_of_Fenerbahçe En İyi Üye İsmi Olan Üye:Republic_of_Fenerbahçe En İyi İmzası Olan Üye:Asiprens,Code Offending,esra_53,Republic_of_Fenerbahçe En Sevdiğiniz Üye:Hepsi En Sevmediğiniz Üye:Craft En Başbelası Üye:MrLion En Sevdiğiniz Yönetici: Efsane Yöneticileri En İyi Yönetici:Asiprens En Komik Üye:MrLion En Aktif Üye:Republic_of_Fenerbahçe,Secan En Güzel Bayan Üye:~Sirine~:P En Yakışıklı Erkek Üye:OnuRpaşa ![]() En Paylaşımcı Üye:Republic_of_Fenerbahçe En Dayaklık Üye:FiAbLe_aLguieN En Cana Yakın Üye:MrLion En İyi Konu Paylaşımcı Üye:Asiprens,Feel En Sinirli Üye:Asimelek(kendinizi yazmayın demiştim ama başka sinirli yok sanırım) ![]() En Sakin Üye:gamzelim En Gereksiz Üye: Yok <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
En İyi Avatarı Olan Üye:feell En İyi Üye İsmi Olan Üye:asimelek,by_records En İyi İmzası Olan Üye:by_rocords,ben,şirine En Sevdiğiniz Üye:herkesi sewiom burda En İyi Konu Paylaşımcı Üye:Republic of Fenerbahçe |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
En İyi Avatarı Olan Üye : ~Sirine~ ,Asimelek, En İyi Üye İsmi Olan Üye : FiAbLe_aLguieN ( Anlamını bilmiyorum )En İyi İmzası Olan Üye : Asiprens En Sevdiğiniz Üye : Valla yalan yok hepsi.. En Sevmediğiniz Üye : yok En Başbelası Üye : yok En Sevdiğiniz Yönetici : Bi ortağım vardı oda yok tek ben kaldım ![]() En İyi Yönetici : Asimelek ve Asiprens ( asi grup u )En Komik Üye : Valla forum un uyeleri kaliteli yerine göre güzel espriler patlatıyorlar ama fiable başka ![]() En Aktif Üye : Secan ( bekçi gibi maşşallah ) En Güzel Bayan Üye : Bayanlarımızın hepsi güzel En Yakışıklı Erkek Üye : Onurpaşa En Paylaşımcı Üye : sölemiyecem ![]() En Dayaklık Üye : yok En Cana Yakın Üye : Ya bu nasıl soru hepsi cana yakın ![]() En İyi Konu Paylaşımcı Üye : Benden sonra Asimelek .En Sinirli Üye : Asimelek ( hemde ne sinirli , kankime allah sabır versin )En Sakin Üye : sirine ![]() En Gereksiz Üye : yok öle biri.. <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
En İyi Avatarı Olan Üye :esra_53 En İyi Üye İsmi Olan Üye:asiprens En Aktif Üye:secan En İyi Konu Paylaşımcı Üye:Republic of Fenerbahçe En İyi İmzası Olan Üye : Asiprens En Güzel Bayan Üye:inş bi gün görürüm En Güzel Bay Üye:inş bi gün görürüm <------- !llegal 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Len Öyle Durma Yoldan CekiL Bich.Kusacaksan iÇ RajoN KesmE BicH.En alt katta Biz Kitapta YazmaZ.Biz yazdıK Biz Bozarız Oyunu. |
|
|
|