![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| LegendTR Aktiviteler Forum genelinde düzenlenen yarışmalar ve ödüllü paylaşımların yapıldığı alandır. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#32 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
25-11-2007 tarihi nasıl arkadaşlar.pazar günü. <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#33 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
|
|
#34 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
benide 35nci sıraya yazarmısınız ![]() |
|
|
|
|
|
#35 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
<------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#36 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
::.KATILIMCILAR.:: 1-Republic of Fenerbahçe 2-LeGoLaS 3~Sirine~ 4-Asimelek 5-AsiKartaL 6-FiAbLe_aLguieN 7-Asiprens 8-Feel 9-Bozbey 10-MrLion 11-Studio_Mix Eh şimdi oldu bende diyom bu listede bir eksik var ama ne eksik olan benmişim yawsss.... Yer: Kadıköy Mekan: Hayal Cafe Adresi zaten biliyom tarif e gerek yok anacım ben gelirim.... ![]() |
|
|
|
|
|
#37 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Kambersiz düğün mü olur muş Yazıyorum adını listeye mix ![]() Bu arada 11 kişi görünüyor cafeyi mi kapatsak ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|