![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| LegendTR Aktiviteler Forum genelinde düzenlenen yarışmalar ve ödüllü paylaşımların yapıldığı alandır. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Bir firmada yönetim sordukları soruyu en uygun cevaplayanı işe almış. Bu soruda doğru veya yanlış cevap diye birşey yok , sadece her ferdin nasıl cevap verdiği önemli. Karanlık yağmurlu bir gece,yağmur yağıyor,fırtına var,gök gürlüyor ve siz sabaha karşı yanlız ve ıssız bir yolda araba kullanıyorsunuz.Araba iki kişilik biraz ileride otobüs dorağında 3 kişi bekliyor. Birincisi bir doktor, sizi daha önce geçirdiğiniz bir kalp krizinden kurtarmış. İkincisi çok yaşlı ve hasta neredeyse ölmek üzere olan birisi. Üçüncüsü hayatınızın rüyası herzaman tanışmak için can attığınız birisi. Hava gittikçe kötüleşiyor ve arabanızda sadece bir kişiye yer var. Soru şu; "Böyle bi durumda ne yapardınız?" Soruyu iyice düşünün ve en iyi cevabı verin. Burada doğru veya yanlış cevap diye birşey yok herbir kişinin durumu algılayışı ve ele alışı önemli Hadi herkese kolay gelsin... |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Arabadan inip anahtari doktora veririm, doktor benim hayatimi kurtardigi gibi yasli kisiyi de hastaneye yetistirip iyilestirebilir. Böylece ben de hayatimin insaniyla otobüs duraginda bas basa kalip onu tanima firsatini elde edebilirim. nasılımmmmmmmmmmmm...... ![]() ![]() happy 05 |
||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|