![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() Cennet Cehennem Mağaraları / Mersin: ![]() Dalyan: ![]() Fethiye Göcek Yassıca Adaları: Gordion da Tarlalar / Polatlı Ankara: ![]() Halfeti Gümüşyaka Köyü: ![]() İstanbul dan bir pazar görüntüsü Anadoluhisarı: ![]() Gediz Deltası / İzmir: ![]() Kapalıçarşı / İstanbul: ![]() Batık Şehir Kekova: ![]() Kuştul Manastırı / Maçka Trabzon: ![]() Alaçatı / İzmir: ![]() Maglora Kemeri / Alibeyköy İstanbul: ![]() Manavgat Şelalesi: ![]() Meke Gölü / Konya: ![]() Ölüdeniz de paragliding: ![]() Ösvank Kilisesi / Erzurum: ![]() Ruhban Okulu / Büyükada İstanbul: ![]() Sümela Manastırı: ![]() Tarladaki işçiler / Milet İzmir: ![]() Tatvan Nemrut Krateri: ![]() ![]() Tuz Gölü / Flamingolar: ![]() ![]() Kemer / Antalya: ![]() Atatürk Barajı: ![]() Ayasofya: ![]() Bergama: ![]() Büyükçekmece Gölü: ![]() Caretta Çocuk Parkı / Kazanlı Mersin: ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Memleketin her karış toprağı cennet parçası mübarek .. Teşekkürler ... <------- Bozbey 'in İmzası------->
Sen ki çagları titretmiş bir Alperen , Sen sen Ertuğrul torunusun , Sen ki Tuna boylarında bir Yiğit , Şehitler serdarı , Sen ki Kahramanlara ALP Tuğsun , fakat ne yazıkki bugün sen sen değilsin. Dün ayak seslerinle titrettiğin Avrupada bugün kendi çığlıklarınla boğulmaktasın. Tarihin enkaz halinde , ejdadın inlemekte ve sen hala bugün neden susmaktasın..? Bugün neden kısmaktasın Neden..? |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
yazın ölüdenizde bunu deneyecektim o yüksekliğe çıkınca yemedi geri indim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Gezilcek görülcek o kadar çok yer var ki cennet Türkiye'nin! Güzel paylaşım için teşekkürler. <------- ~Sirine~ 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Ben bunu anlıyaMADIM NE BU AĞAÇMI ![]() Büyükçekmece Gölü: ![]() <------- Necobey 'in İmzası------->
İnsanda olmaz ise edep Neylesin medrese mektep Okusa alim olsa Yine merkep yine merkep ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
elıne saglık guzel resımler... <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
gerçekten güzel manzaralar Türkiyemin karış karış tıoprağının her yeri güzel nerde var başka böyle doğa harikaları ![]() <------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
|
|
|