|
|
|||||||
| Messenger ve Chat Programları Tüm chat programları ve destek dokümanlar |
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Msn nizdeki kişisel iletiler yazdığınız yere, hani dinlediğiniz sarkıyı gösterin sekmesinin de olduğu bir yer var, işte oraya Darwinin teori gerçek, Bush apes yazınca, MSN direk kapanıyor. Karşınızdakinin kişisel iletisine bunu yazdırın. Kişi direk msn den düşsün. kişi msnden düştüğü anda bir daha o makinada adresine giremiyor. tabi çözümünü yapmazsa... kişiyi msnden düşürdünüz.. peki bir daha nasıl girecek diyorsanız o zaman şunları yapmanız gerecek C:\Documents and Settings\makine ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts İçinde bulunan ( Desktop.txt ( Yapılandırma ayarları ) ) 'yı silmesidir. Sorun çözülecektir ( eğer devam ederse dizindeki tüm dosyaları silin kesin düzelecetktir.. Alıntı |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi Takımı:
Tecrübe Puanı: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 8 |
deneyem dedim kendime yapıstırdım kapandı girilmiyor dedigin gibi yapacam ama bahsettigin dosyayı bulamıyorum başka çaresi yokmu ?
![]() Konu Batcik tarafından (05-13-2008 Saat 08:26 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Ettiği Teşekkür: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi Takımı:
Tecrübe Puanı: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 8 |
kirve ne bilim gönderecek adam bulamadım hepsi tanıdık
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
![]() |
Ah ah hala içimde acısı 7Gb mp3 arşivim ve Resim albümlerim
![]() gitttiii gittiii böhüü ![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beni Çekemeyenler Anten Taksın ![]() |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Simon Champion!Nerden: İSTANBUL
Ruh Hali:
Ettiği Teşekkür: 490 387 Mesajına 553 Kere Teşekkür Edlidi Takımı:
Tecrübe Puanı: 99
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 1477 / 1477 |