İlk olarak üretildiği 2002 yılından bu yana 440 bin adetlik satış rakamına ulaşan Aveo, birkaç ay önce tamamen yenilendi. GM'in Varşova'da ürettiği yeni Aveo, aynı zamanda Chevrolet'nin Avrupa'da üretilen ilk modeli oldu.
Geçen hafta itibarıyla Türkiye'de 21 bin 740 yeni liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan yeni Aveo, yüzde 10 daha az tüketen 1.2 ve 1.4 litrelik yeni motorlarla yola çıkıyor. Beygir güçleri 84 ve 102 beygire çıkan benzinli motorlarla birlikte Aveo, 100 kilometrede 5,5 litrelik tüketime ulaştı. Böylece yeni Aveo, Chevrolet'nin dünyadaki en cimri modeli olacak. GM Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik, yeni Aveo'dan bu yıl sonuna kadar bin 200 adet satacaklarını belirterek şunları söylüyor: "Yeni hatchback Aveo, Captiva'yla birlikte pazardaki en çok satan modelimiz olacak. Yıl sonu toplam marka satış hedefimiz 7 bin adet, bunu değiştirmedik. Captiva ile SUV segmentinin en çok satan modellerinden biri olmaya devam edeceğiz."
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz...