Geri git   Legend-TR Forum >
»¦« KÜLTÜR SANAT & YAŞAM SAĞLIK »¦«
> Otomobil & Modifiye Center
Anasayfa Forum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Otomobil & Modifiye Center Otomobiller ve yeni çıkan haberler, resimler, modifiyetler

Konu Bilgileri
Kısayollar
Konu Basligi Fahri trafik müfettişi sayısı 20 bine çıkacak
Cevaplar
0
Sonraki Konu
sonraki Konu
Görüntüleyenler
Görüntüleme
17
Önceki Konu
önceki Konu

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2008, 11:55 PM   #1 (permalink)
Kullanıcı Grubu
SERSERİ ADMİN
Kullanıcı Bilgileri

Asiprens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Hali:

Ettiği Teşekkür: 310
168 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi

Takımı:
Tecrübe Puanı: 113 Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens
Seviye Level: 33 []
Paylaşım: 481 / 802
Güç: 503 / 3007
Tecrübe: 11%
İletişim
Standart Fahri trafik müfettişi sayısı 20 bine çıkacak

Karayolu denetiminde polis, jandarma ve trafik zabıtasına yardımcı olarak yol güvenliğini artırmada hizmet sağlayan fahri trafik müfettişlerinin sayısının 11 binden 20 bine çıkarılarak sistemin daha aktif hale getirileceği belirtildi.

Türkiye Fahri Trafik Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Kudret Asma, Türkiye'de son 3 yılda bilinen tüm ölümlerin sebepleri arasında trafik kazalarının üçüncü sırada olduğunu, geçen yıl meydana gelen 825 bin 583 trafik kazasında 5 bin 4 kişinin öldüğünü, 188 bin 500 kişinin ise yaralandığını hatırlattı. Yaklaşık 12 bin fahri müfettişin 2000 yılında belge alarak göreve başladığını vurgulayan Asma, "8 yılda ölenler, ayrılanlar ve belgeleri iptal edilenlerle birlikte bu sayı 11 bine düştü. Aradan geçen zamanda trafiğe çıkan araç sayısında hızlı bir artış yaşanmasına karşın fahri müfettiş sayısına ek yapılmadı." dedi. Ocak ayından itibaren yeni başvuruların kabul edildiğini anlatan Asma, şöyle devam etti: "Başvurular şubat ayında son buldu. Ancak, bazı illerden gelen talep sonucu bu başvurular nisan ayına kadar uzatıldı. Şu anda trafik güvenliğinde önemli rol oynayan 11 bin kişilik fahri müfettişlere 9 bin kişi daha gelecek."
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Asiprens isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil