![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Püf Noktalar Bilgisayar hakkında tüm alternatifler ve püf noktalar burada |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
teşekkürler asimelek eline sağlık <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bunun için nero'nun son sürümlerinden biri olmalı değilmi? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
FiAbLe_aLguieN şu an bende son sürümü olan nero 7 varda sanırım enkode etme nero 6'da da olacaktı sendeki sürüm hangisi <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
6 da yok herhalde bulamadım ben de son sürümünü koydum öncekine nazaran biraz karşık gibi görünüyor değişik eklentileri var hem bunda dvd de kaydediliyormuş iyiki indirmişim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
bır sey soracagm asımelek o kaydettıgın formatta sadece bılgısayarda dınlıyebılıyorsun galıba.muzık setınde onu dınlıyemıyorsun veya arabanın cd calarında ? <------- Republic of Fenerbahçe 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
demekki ben yanılmışım neyse buldun ya sorun yok son sürüm daha iyi benim çok hoşuma gidiyor. <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|
|
|