![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Püf Noktalar Bilgisayar hakkında tüm alternatifler ve püf noktalar burada |
| Tags: explorer7 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() Windows XP'deki Internet Explorer 6 ile Web adreslerini yazmak çok kolay. Adres yazmayı daha da kolaylaştırmak için işte size bazı ipuçları: # Adresin etki alanı adını yazın. Örneğin, adres satırına unutulan yazın ve CTRL+ENTER'a basın. Internet Explorer yazdığınız adının başını ve sonunu "http://www...com" olarak tamamlar. # Sitenin .com uzantısı kullandığından emin değil misiniz? Yalnızca adresin etki alanı adını yazın ve ENTER'a basın. Internet Explorer değişik uzantılar kullanarak siteyi bulmaya çalışır. # Bir adresi değiştirmek istiyorsanız, adresin nokta ile ayrılmış farklı bölümleri arasında kolayca geçiş yapabilmek için CTRL+SOL OK ve CTRL+SAĞ OK tuşlarını kullanın. teknoportal |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
evet url adreslerini yazarken benim en çok kullandığım yollardır bunlar bencede zaman kaybı olmuyor döküman için saol fatih ![]() <------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
ilk defa duydum bunları.Ama çok işe yarayacak tşk. |
|||||||||||||||||||||||||
|