![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| Ruh Sağlığı & İnsan Kaynakları & Kişisel Gelişim Ruh ve Beden Sağlığı Kişisel Destek Psiko destek, Psiko analiz ve insan psikoloji üzerine gelişim dokümanları |
| Tags: gelecegin 25 meslegi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() İŞTE GELECEĞİN MESLEKLERİ • Taşeron yöneticiliği • Değişim yöneticiliği • Yönetici menajerliği • Hot-line işletmeciliği • Akıllı tedarik yöneticiliği • Sanal market işletmeciliği • Robotik sorunlar avukatlığı • Senaryo tasarımcılığı • Yapay zeka pazarlamacılığı • Beş duyu reklam tasarımcılığı • Soru bankası tasarımcılığı • Elektronik gazetecilik • Duygu tasarımcılığı • Gen programcılığı • Genetik ekonomi • Kök hücre programcılığı • Bilgi madenciliği • Alternatif besin mühendisliği • Franken food denetçiliği • Siber teknoloji mühendisliği • Ergonomi mühendisliği • Enformasyon mühendisliği • Nano tıp doktorluğu • Internet mühendisliği • Nano yapı mühendisliği <<< • Siber teknoloji mühendisliği>>> bunu tuttum ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bi an Ciddi ciddi okudum ![]() gerçek mi bunlar ??? <------- FiAbLe_aLguieN 'in İmzası------->
--ÖnCe VaTaN-- |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|