![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| Sınav Takvimi & Güncel Eğitim Haberleri ÖSYS (ÖSS) , KPSS , TUS , LES , ÜDS , YDS , KPDS , DGS , OKS, AÖF |
| Tags: aof 2008 2009 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Açıköğretim Sistemine Göre Öğretim Yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine 2008 ÖSYS sonucunda yerleşen adaylar ile, Sınıf Öğretmenliği Lisans Tamamlama Programına başvuru hakkı olan adayların ödemesi gereken Öğretim Gideri ve Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkı Payı bedellerini bağlantıyı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] görebilirsiniz. (19.09.2008). |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Kayıtlar 24 Kasım 26 Aralık Tarihleri arasındadır. <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|