![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Bilgilendirme Alanı |
| Sağlık Sağlık konularıyla ilgili paylaşımları bulabileceğiniz forum alanıdır. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Bu konu ile ilgili olarak bir doktorun aşağıdaki uyarı mesajı var. ![]() Kene vücunuza yapıştığı zaman sıvı sabunlu pamuk tarafından kaplanması ile kenenin kendiliğinde sizi bırakacağını öneren mail dolaşmaktadır.BU SON DERECE TEHLİKELİ VE YANLIŞTIR.O KİŞİNİN HAYATINA MAL OLABİLİR. Çünkü kimyasal bir madde ile temas eden ve strese giren kene tüm zararlı ifrazatını vücunuza boşaltacaktır. Kenenin hastalık mikrobunu size bulaştırabilmesi içi en az 10 saat vücudunuzda kan emer şekilde durması gereklidir.O yüzden usulune uygun çıkarmayı bilmiyorsanız en yakın sağlık kuruluşuna başvurup bir doktor tarafından çıkarılmasını sağlayınız. Bu kadar önemli bir konuda Sağlık profosyonellerinin önerileri dışındaki öneri ve uyarı mailerine itibar etmemeniz sizin için daha sağlıklı olacaktır. Saygılarımla Dr.Beyhan Işık |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bilgiler için saol. ![]() <------- Asiprens 'in İmzası------->
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fikrimin İnce Gülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
nerden geldi bu kene de bizi buldu o kadar yol katetmiş kongodan buraya hayret bişi...(ismini her defasında unutuom bu hastalığın )uyarı için saol prenses... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Rica ederim forum ailesini her konuda bilgilendirmek görevimiz. <------- ~Sirine~ 'in İmzası------->
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|