|
|
|||||||
| Tags: baris manco, deva, gamzedeyim |
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Gamzedeyim Deva Bulamam gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam gamzedeyim deva bulmam garibim bir yuva kurmam kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam kaderimdir hep çektiğim inlerim hiç reva bulmam elem beni terk etmiyor hiçte fasıla vermiyor elem beni terk etmiyor hiçte fasıla vermiyor nihayetsiz müteakiben doğrusu ömür yetmiyor nihayetsiz müteakiben doğrusu ömür yetmiyor |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Hanımeli Bahçede hanımeli sen ettin beni deli Gel gülüm gel sen ettin beni deli Gel gülüm gel Zorla güzellik olmaz sev beni sevdir beni Gel gülüm gel sev beni sevdir beni Gel gülüm gel <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|