|
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
İnkar Etme Sensiz Bu Son Yolculuk, Dönüşüm Olmayacak İçimde Hatıralar, Resimler Solmayacak Kaderde Sana Ait Bir Tek İz Kalmayacak Ödünç Aldım Geleceğimi, Geçmişimden Koparken Artık Yokum Ben Denedim Defalarca, Senden Arta Kalanlarla Artık Yokum Ben Günahıyla, Sevabıyla, Herşeyinle Sevmedim Mi ? Beni Bensiz Bırakıp Ta Ben Hep Sana Gelmedim Mi ? Eller Vefa Nedir Bilmez, Kadir Kıymet Bilmedim Mi ? İnkar Etme Yanarsın Söz: Gökhan Özen Deniz Erten Müzik: Gökhan Özen Aranjör: Erhan Bayrak |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Üşüyorum Sen uçurumsun tutunamam Tutsak düşer çığlıklarım Gözlerinin akşamında Oturur sana ağlarım Üşüyorum ödünç ver ellerini Üşüyorum üstüme ser yüreğini Sağ yanım dertli, sol yanım ayaz Savur gönlüme yangının küllerini <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
saol melek eline sağlık aşk adamım benim bu adam yaa ![]() <------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Çok Güzel Şarkılar ![]() Sağolasın ![]() <------- AsiKartaL 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Seni Özledim Gittiğim Her Yerde Özlemin Var İnanmıyor Kalbim Sözlerime Sensiz Seni Özledim, Sensiz Her Şey Değersiz Unuttuğum Büyük Yalan Gururumdan Arta Kalan Sensiz Düşman Geçen Zaman Seni Özledim O Kader Ki Meşhur Sanık Omzunda Melekler Tanık İçimde Mektuplar Yanık Seni Özledim Off Seni Özledim Gittiğin Günden Beri Hergün İkiz Sanki Rakamlar Düşüyor Takvimlerden, Üzerime Üzerime Bıraktığın Yerde Gel De Bul Beni Bana Bir Gel Desen O Yolları Hiç Geçilmemiş Sayarım Hafızamı Kurban Eder Aslalardan Cayarım Bir Gel Desen Sana Orucumu Bozar Sensizliğe Doyarım Bana Bir Gel Desen... Seni Özledim.. Unuttuğum Büyük Yalan Gururumdan Arta Kalan Sensiz Düşman Geçen Zaman Seni Özledim O Kader Ki Meşhur Sanık Omzunda Melekler Tanık İçimde Mektuplar Yanık Seni Özledim Off Seni Özledim <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Melek yine damarıma girdin eline sağlık paylaşım için sağol ![]() <------- DeJaVu 'in İmzası------->
![]() Return Of The DeJaVu |
|
|
|