|
|
|||||||
| Etiketler: sebnem ferah videolar |
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler (100 Puan) ![]() Gözlerimin Etrafındaki Çizgiler Gözlerimin etrafındaki çizgiler artık belli oluyor bütün o çizgiler son bir yılda oldu sana bana bize ağlarken ben leyla olmuşum kimin umrunda mecnun çoktan gitmişken bu ne garip bir yangındı böyle sen söndün ben yanarken peki ben neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten çook çook çoook karışığım zaten... Ruhum iki ucun arasında gezinip duruyor bugün zaman akmasın dursun ben içinden geçeceğim ama neden neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim belki de ben sana hala aşığım işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha sözetme özlemekten çook çook çoook karışığım zaten...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) |
|
|
|
|
| Asimelek Kullanıcısına bu mesajı için teşekkür eden üyeler: |
Secan (12-07-2007)
|
|
|
#2 (permalink) |
![]() |
Yağmurlar Yağmurlar Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben mi kim bu susan Ne soran var ne bilen Sebebim yok bana kıyan Erkeğim sendin Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran har yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime Gidiyorum gözüm yaşlı Ah yine yol yol üstüne Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın yüzüme...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) |
|
|
|
Secan (12-07-2007)
|
|
|
#3 (permalink) |
![]() |
Ben Şarkımı Söylerken İçimde bir ateş yanıyor Benenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel, ister suyla İstediğin kadar konuş benimle İstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri susturamazsın İçine girdiğin küçük kaykan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı sandın ? İstersen bir aynayla yardım edeyim ama umursamazsın Merak etmeden duramıyorum Geceleri nasıl uyuyorsun \ B Beni boşver kendine cevap ver Lütfen bu kez dürüst olur musun ? Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın / İstersen kısıp, bunu da yok sayarsın / A Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın / Yüreğimdeki sesleri susturamazsın !... / Bir yanım seni hala düşünüyor Bir yanım sana, fena kızgın Yalnızsen ve ben biliyoruz olanları, unutturamazsın Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barındıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da, baştan yazamazsın B ve A tekrar
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
![]() |
Asimelek ÖZEL Deli kızım uyan Gece geçmez gündüz olmaz Can bu dünyaya dayanmaz Gülüm Haykırdım dağlara duymaz Bekledim günlerce Yok ki gelen Karlı dağlarlar ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur Bize bakarmış Hem yakın hem uzakmış Yanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan Yerde oldum gökte oldum Sormayın halim ah başım duman Gönül uslanmayı bilmez düşlerim Gerçek gerçeği yalan Karlı dağlarlar ardında biri yaşarmış Bulut olur yağmur olur Bize bakarmış Hem yakın hem uzakmış Yanakları al almış Deli kızım uyan Söylenenler yalan Deli kızım uyan Bir tek sensin duyan
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
![]() |
Bu Ask Fazla Sana Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğum varlığım bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanaırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
![]() |
Şebnem Ferah - Sil Baştan Şebnem Ferah - Sil Baştan Gücün var mı sevgilim, Derin sularda inci tanesi aramaya? Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi? Yorgun gibi bir halin var Duyguların karışık olabilir mi? Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak Sanki bugün son günmüş gibi Dolu dolu yaşamak istiyorum ben Her ne çıkarsa yoluma Selam verip yürümek istiyorum ben Sil baştan başlamak gerek bazen Hayatı sıfırlamak Sil baştan sevmek gerek bazen Herşeyi unutmak
|
|
|
#7 (permalink) |
![]() |
Eline sağlık
![]()
|
|
|
Feel (12-07-2007)
|