|
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Hiç Sevmedim Kimseyi Senin Kadar Hiç sevmedim kimseyi senin kadar Yüreğim yanmadı hiç bu kadar Çok yanlızım seninle bir yarım Yok söylemeden olmaz Ben sana aşığım ahhh ah ben sana aşığım Eğer elindeyse ne olur çal kapımı Eğer yüregindeysem ne olur sil göz yaşımı Sen bilmezsin alırım haberini Yollara küsmüşsün hissettin mi gittiğimi Ahhh hissettin mi gittiğimi.. Buralar cehennem oldu inan bana Yanıp kavrulsamda seninle güzel ankara Ahhhh seninle güzel ankara Güneşimiz bu aşk yakar yüreğimizi Her dolmuş gözlerimizle göremeyiz hiçbirşeyi Eğer elindeyse ne olur çal kapımı Eğer yüreğindeysem ne olur sil gözyaşımı.. Şiir: Benim kara haberim senindir Eğer Leylan ölmüş derseler gelme sakın İstanbul'a Bulamazsın ki beni buralarda Bir bulut olup git Ankara'ya Yağ istediğin kadar toprağıma Ben bizim bahçede olacağım Tam siyah kordonlu saatin yanında O zaman bensiz dünyaya istediğin kadar bağırabilirsin Sensiz bu dünyayı sevmiyorum sevmiyorum sevmiyorum diye Ama şimdi ne olursun gel Leylan hayatta ve İstanbul'da Nefes almakta zor gelecek mi bir gün bana? Tek hayalim hissettiğim son nefesleri seninle alıp vermek Hissettiğim son nefesleri seninle alıp vermek nefeslerimi seninle alıp vermek Ahhhhhh ben sana aşığım... |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
SeN Sen tutunabilir misin ? Karşılıksız cepleri boş aşkıma Gidenlerin adı korkak olur Gideceksin sende tanırım seni Sen duyabilirmisin attığım sessiz çığlıkları Kimi zaman semeya ulaşırlar sonra sessizce döner gelirler Sen giderken buralardan Bakarım çaresiz ardından Vurma yüzüme yüzüme sevgisiz sözleri Aşığım ağım gelir bulur seni Sen uçurum kenarında Buldum bu soğuk yüreği Korkma büyüdü büyüdü sığmadın kalbime Bak ateş oldun yaktın geceler <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Adı Oldu Yalnızlık Bugün yüreğim buruk Bugün gözlerim donuk Bir acı var içimde Kopkoyu kavruk işimiz zor yollar çetin Ama aşklar büyük Kim kime galip gelir Bilinmez sonu kayıp Uzakta kaldı sanki ateşler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu yalnızlık Uzakta kaldı sanki alevler Her yer buz soğuk Bugün dilimde var bir şarkı Adı oldu yalnızlık Bence süper bir parça ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Aman KaLbim Benim çok farklı hayalim vardı Sakladım bu günlere İçimde kaldı AMAN KALBİM! Sakın gülme Ne zaman güldün yarını ağladın! Benim koklanmamış güllerim vardı Sakladım bu günlere Dikenleri kaldı Benim söylenmemiş sözlerim vardı Sakladım bu günlere Dilimde kaldı AMAN KALBİM...... <------- Asimelek 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
eline sağlık asimelek çok güzel parçalar <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
aman kalbim çok güzelmiş oynayasım geldi çok hüzünlü diğerleri ![]() ![]() ![]() ![]() <------- Hayalimsin 'in İmzası------->
TAKLİTLERİNDEN SAKININ EFSANE TEKDİR.. |
|
|
|