|
|
|||||||
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara Göz yaşım kurudu akmıyor aşkım Senin derdini seninle ezberlemişim Sen giderken canım vurdun ya beni Ben dönersem seni öldüreceğim Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara Uyanmak nedir sen bilirmisin O yarin elinde mutluydun teninde Ben öldüm bir kere gelirmiydin Ellerin yanımda kalır diyorum halalin koynunda uyur diyorum buyuzden ellerin soğur diyorum yürek soğuk gece soğuk su soğuk Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara uyanmak nedir sen bilirmisin o yarin elinde mutluydun teninde Ben öldüm bir kere gelirmiydin.... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Telif hakkı yazarın /seslendirenin / ve/veya temsilcilerine aittir tanıtım amaçlıdır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|