![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Ağlama ne olur sen Acıyı gel bende gör Elveda derken sana İsyanım var olanlara Seninle olduğum gün Kopamam bir kez daha Bilirsin çok çılgınım Bir sana kıyamadım Üzülme üzülme Unutmam ayrılık var diye Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende Üzülme üzülme Seni ağlarken görmek Zordur gönlüme Üzülme üzülme Aşığım seviyorum bende Konu Asimelek tarafından (04-17-2008 Saat 11:18 AM ) değiştirilmiştir.. Sebep: .. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Sene 1996 vay be ne kadar çabuk geçmiş yıllar ![]() Hatta bu şarkıyı seviyorum diye bana mani yapmıştı lisedeki arkadaşlarım Sen üzülme Yine süzülme Çünkü sen birtanesin bak duygulandım şimdi eline sağlık Bavusu ![]() <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
şarkı çok güzel |
|||||||||||||||||||||||||
|
|