![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Tags: |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
ŞEREFSİZ SEVGİLİM Yolun sonuna geldik işte,ne geri dönüşü var bu yolun ne de devamı Yaşanan her şey buraya kadarmış sevgilim Yılların üstüne kazınmış bir sevda Ayrılıkla süslenmiş bir aşk var ortada Ellerinle vururken darbelerle mutluluğa Verebildiğim tek karşılık bakışımdı sana Bu ne yaşamaktır nede ölmektir GÜLÜM! İkisinin arasında gelgitler kaldı bana Bu ne yaman bir sancıdır bu ne yaman Haydi git lanet olasıca durma artık Giderken arkanı dönüp bakma sakın Bari gidişin şeref dolu olsun Bari ayrılığın şerefsizce olmasın O masum bakışın altında şeytanlığını göremedim Seviyorum dediğinde yalanı fark edemedim Nasılda inanmışım sana ömrümü harcadım yoluna Şimdi senden ne kaldı bana şimdi şerefsizlikten başka Bir daha ayrılık yok dedin inanmıştım sözüne senin Kocaman bir yalanmış sevgin Şerefsiz çıktın sen sevgilim… “BeBeĞiM” demiştim adına adını kazmıştım koluma Kan içinde kaldı kolum değmezmişsin akan kanıma Ben sana ihanet etmedim işlediğim suç seni sevdim İhanetin bedelini bana ödettin sevgilim… Numan Hadi |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Her ne olmuş olursa olsun, her ne yaşanmış olursa olsun ve her ne şekilde kötü sonuçla biten bir ilişki olsun, yaşanılanların hatrına ve insanlığa olan saygı hatrına, bu durumlar karşı tarafa kötü söz söyleme hakkını doğurmaz... |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
bu ilişkinin boyutuna ve yapılan hatanın boyutuna göre değişir eğer bir kişi sebepsiz yere benden ayrılmışsa beni aldatmışsa en yakın arkadaşımla ve ihanet etmişse duygularıma bu kesinlikle beni söz hakkı sahibi yapar yapmak zorunda bende bi insanım ve seviyorum nolcak o zaman onun ki kalp duygu ve hisse benimde duygularım hislerim ve benimde bi kalbim var bunu kabul etmiyorum asimelek yaşanılanların hatrına zaten bu insan seni aldatmışsa ihanet etmişse demekki yaşanılanların hepsi birer anlamsız cümleden başka bişi değildir ben kabul etmiyorum |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Hak - hukuk, şeref ve onur makamları çok önemlidir,bunlar hakkında yorum yapabilmek için önce 5 kere düşüneceksin sonra yapılan haksızlığın karşısında öfke ile söylediğin sözlerin önem yada önemsizliğine bakacaksın, kişilerin kaldıramayacağı kadar büyük haksızlıklar görmüş olması zaten hak katında gerekli mertebesini çoktan hazırlamış olur, birine şerefsiz demek kolaydır..Şahsin yada yaşadıklarına adına yorum yapmış değilim, anlayan anlar anlamayanda bildiği telden çalmaya devam eder... <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|