![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Tags: |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Demet Akalin -Alcak. Soylenecek bir $eyin yoksa eger Evimden gidebilirsin.. Yeteri kadar dinledim artik.. Hayatimdan cikabilirsin. Sana ayilan bayilan yok ki Bulunmaz hint kuma$i degilsin.. Bana gore sen yalanci degil, Yalanin ta kendisisin... Ate$ olsan du$tugun yeri yakarsin.. Bana hicbi$ey olmaz.. Zamaninda bir hata yaptiysan.. Bunun gunahi beni vurmaz.. Soz agizdan cikti birkere Donen sen gibi alcak olsun Bu devirde benim gibi aski bulursan .. Hemen ara haberim olsun... |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||||||||
|
Esmer Yarim ne Kadar SÖylesemde İnanmayin Ben Onu Çok Sevdİm AĞlasamda GÜlsemde Yalandayim Bellİ Etmedİm.... Yarali YÜrek Bana Senİn AŞkin Gerek Şİmdİ Onunla Mutlusun Demek Gel Gel Gel Ellerİ Cennet Kokan Yarİm HİÇ GeÇmedİ Senİ Seven Bu Halİm Senİ Çalan Şİmdİ Mutlu Şİmdİ Zalİm Çok Özledİm Senİ Esmer Yarİm.... |
||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gücün varsa Sende azda olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor böyle boş konuşmakla Bir kaç gün görüşüp sonra kaçmakla Doğruyu söyleyecek yüzün yoksa Gelme istemiyorum Ne üzülür ne sıkılır Sadece biraz düşünür Hemen yeni bir aşk bulunur Yerin çok çabuk doldurulur Sevgilimi koluma takarım Bebekte üç beş tur atarım Olmadı bide sinema yaparım Gördüğün gibi çok unutkanım |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|