![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Tags: aldi gitti, gel gonul, yasemin goksu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Aldı Gitti baskın yemiş bir ewsem dağılmışsam tutuklanmış kitapsam yakılmışsam bir çift turnaya benzerdi gözleri göğüm öksüz kaldı bakar ağlarım aldı gitti neyim var neyim yoksa kalanlarda yalım yalım yangınsa bu can bu bedenden ayrılmıyorsa daha çok hasrete yanacak ömrüm bu can bu bedenden ayrılmıyorsa daha çok hasrete yanacak gönlüm yaktım koca ömrü zaaflı bir anda yarla baharımı kışlara gömdüm eğdim dağ başımı onun önünde yetmedi,ardından bakar ağlarım |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Gel Gönül Yar benden uzaklarda sureti kalptedir bekler yad ederim Gönlüm hep tuzaklarda sever deyip yalana tamah ederim Sızlar içim ah hatıralar bende Bilmem niçin aklım bu ılık tende Gel gönül bu aşkı unut sen de O yar bize neler etti yaktı da sineyi viran etti Aşk ile çarpan bu kalbi attı da yerlere talan etti Gel gönül bu aşkı unut sen de Yüreğim titrer hala istemem o yar keder alsın ahımdan Yadigar kaldı bana acılı bir beste saba makamından O yar bize neler etti yaktı da sineyi viran etti Aşk ile çarpan bu kalbi attı da yerlere talan etti Gel gönül bu aşkı unut sen de <------- Feel 'in İmzası------->
Copyright © 1985-2008 Feel 85, All rights reserved. Her hakkı saklıdır. İletişim : feel@efsaneyiz.biz ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
eline sağlık <------- Secan 'in İmzası------->
![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Yar benden uzaklarda sureti kalptedir bekler yad ederim Gönlüm hep tuzaklarda sever deyip yalana tamah ederim Sızlar içim ah hatıralar bende Bilmem niçin aklım bu ılık tende Gel gönül bu aşkı unut sen de O yar bize neler etti yaktı da sineyi viran etti Aşk ile çarpan bu kalbi attı da yerlere talan etti Gel gönül bu aşkı unut sen de Yüreğim titrer hala istemem o yar keder alsın ahımdan Yadigar kaldı bana acılı bir beste saba makamından O yar bize neler etti yaktı da sineyi viran etti Aşk ile çarpan bu kalbi attı da yerlere talan etti Gel gönül bu aşkı unut sen de |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|
|
|