![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Tags: tarkan dilli duduk |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Vay Anam Vay Sorma derdin nedir diye sorma, Gel gör halimi görde anla Azar azar içim yanar durur o biçim Öl dese ölürüm onun için Cok seviyorum hemde cok Tam kalbime geldi ok Delisiyim a canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok Vay anam vay halime vay anam vay Dışı beni yakar içi beni dilek olay Söndü havam fiyakam benzine gireli Şimdi Sabahı zor ediyorum geceleri Azar azar içim yanar durur o biçim Öl dese ölürüm onun için Cok seviyorum hemde cok Tam kalbime geldi ok Delisiyim a canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok Yok derdime care yok Tam kalbime geldi ok Köleseyim o canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok Vay anam vay halime vay anam vay Dışı beni yakar içi beni dilek olay Çok seviyorum hemde cok Tam kalbime geldi ok Delisiyim o canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok Yok derdime care yok Tam kalbime geldi ok Kölesiyim o canına yandığımın Vurgunuyum haberi yok Vay anam vay halime vay anam vay Vay anam vay halime vay anam vay <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Dilli Düdük Söz gümüşse, sükut altındır Masal okuyor bilmiyor o zırdeli Rüzgar eken, fırtına biçer Kendi düşen ağlamaz yani Sen sen olDilli Düdük kalp kırma Uykuların kaçar sonra Akıllı olDilli Düdük oyuna gelme Tepetakla olDilli Düdük ursun Eden bulur sonunda Pireyi deve yaptı dilli düdük Ateşe bile bile körükle gidiyor Kendi kuyusunu kazıyor enayi Cır cır ötüyor Bana göre hava hoş, kendi bilir Beni bilen iyi biliyor Boşa çabaları Bu gönüllerde hükmü geçmiyor Hadi sev hadi hadi hadi gözünü karart da Koy elini kalbine şu yalan hayatta Gelen geçer konan göçer unutma Sana da kalmaz bu ölümlü dünya Şöyle bi silkelen de gel kendine Hududunu haddini bil, ileri gitme İki kere iki dört hesap kolDilli Düdük ay Aç kalbini gel, dırdır etme Caka satıyor utanması yok O kendini üstün buluyor ama yanılıyor Burnu kaf dağında mübarek O kendini bu alemin kralı sanıyor <------- Asimelek 'in İmzası------->
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() Yeryüzünde kibir ve azametle yürüme! Çünkü sen asla yeri yaramazsın ve boyca da dağlara erişemezsin... (İsra/37) Kalbimin Şen Bülbülü |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Arada Bir Kıyamam, ağlama Karaları bağlama Geçer bu da geçer Umuduna darılma İnsanız, arada bir Dengemiz şaşabilir Akıl başa dönünce Yine sevgiye eğilir Arada bi ben de Kadere küsüyorum Esip savurup Mangalda kül bırakmıyorum Arada bi bile bile Aşkı üzüyorum Yeniliyorum kendime Kabul ediyorum Yanıyorum dostlar Şu sıralar efkarım var İçimde mahzun şimdi Hüzünlü, acılı şarkılar Bir damlayım okyanusunda Kum tanesiyim kıyında Unutma ki bu gönül Divanen aslında İnsanız, arada bir Dengemiz şaşabilir Akıl başa dönünce Yine sevgiye eğilir <------- Asimelek 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
İstanbul Ağlıyor Sen gideli buralardan Yolunu gözlemekteyim İstanbul ağlıyor Yastayım sevgilim Hala seninim, delinim Bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp Derbeder haldeyim Sen gideli bu aşktan Kalbimle harpteyim Yokluğun ölümden beter Buz tuttu yüreğim Hala seninim, delinim Bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp Derbeder haldeyim Rüzgar ol es püfür püfür Yağmur ol da bul beni Geceleri rüyalarıma gir Öpüp okşa, sev beni Sen gideli bu şehirden Ötmez oldu bülbüller Doğmadı güneşim batalı Açmaz oldu güller Hala seninim, delinim Bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp Derbeder haldeyim Unutmadım, unutamadım Dinmedi fırtınam içimde Başucumdaki resmin Duruyor aynı yerinde Hala seninim, delinim Bıraktığın gibiyim Çıkmaz sokaklarında kayıp Derbeder haldeyim Rüzgar ol es püfür püfür Yağmur ol da bul beni Geceleri rüyalarıma gir Öpüp okşa, sev beni <------- Asimelek 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Hop Hop Hep aynı hikaye Aynı tas aynı hamam, nafile! Hep aynı sonu meçhul vaatler Al birini vur ötekine Sanki alnımızın orta yerinde Enayi yazıyor Bi de gözümüzün içine baka baka Pusu kuruyorlar bize Hop hop! Bol keseden atıp tutma Vıdı vıdı edip asabımı bozma Hadi hadi paşa paşa kabul et Hadi sabrımı taşırma Hop hop! Delip geçip kalbimizi Bi kalemde sattınız cümlemizi Hani hani hepimiz birimiz Birimiz hepimiz, hepimiz içindi Sen o cicili bicili yalanlarını Gel de külahıma anlat Demode bu numaralar, yemezler Adımını denk at Hani anca beraber Kanca beraber idik Unuttun bak! Bir elin yağda bir elin balda Bu ne saltanat Çivi gibi çivi gibi olmak lazım Bu deli gidişe kafa tutmak lazım Dünya mı tersine dönüyor Yoksa ben miyim bu başı dönen? Kulu kula kul etmiş Bizi aldatmış bu düzen Elini veren kolunu kaptırıyor Uyanık olmalı bu zamanda Huyuna suyuna gitmeyip Meydan okumalı alayına Her yazılana çizilene Tav olup inanma Her söylenene, her anlatılana Sakın ola kanma Sıkı sıkı tutun hakikatine Yolundan dönme Sen şeytana uyup da ipin Ucunu kaçırma Kolla kalbini kendini bozma Hakkımızın hesabını soralım hadi “bir” olup da direnelim gel Haykıralım isyanımızı hadi Hadi hep beraber! <------- Asimelek 'in İmzası------->
|
|
|