![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Adını Çıkar Deliye En karanlık koselere girerim girerim Sen giremessin Kafam kızar sokaklarda soverım soverım Sen sovemessın Sarhoş olur kapılarda düşerim düşerim Sen düşemezsin Dünyayı dar ederlerde gülerim gülerim Sen gulemezsin Aklını kullan adını cıkar deliye Her gun bayram eglenmek kalır geriye Aklını kullan adını cıkar deliye Her gun bayram eglenmek kalır geriye Aşık olur duvarlara yazarım yazarım Sen yazamassın Geceleri mezarları kazarım kazarım Sen kazamazsın Kar altında cırılcıplak kosarım kosarım Sen kosamazsın Canım ister buralardan kacarım kacarım Sen kacamazsın Aklını kullan adını cıkar deliye Her gun bayram eglenmek kalır geriye Aklını kullan adını cıkar deliye Her gun bayram eglenmek kalır geriye Her gün bayram, eğlenmek kalır geriye Söz: Dilek Neşe Açıker Müzik: Dilek Neşe Açıker Albüm: Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Aldırma Eskiden iyi gunlerimiz dostlarımız vardı Yüzümüze gülen coktu gozyasi bize kaldi Zor günler bu zor günler de şimdi nerdeler Kaldık mı biz bize yeteriz kendimize Geçer bu zor günlerde Aldırma aldırma Neler biz neler gördük kimleri biz dost bildik Yalanmış sözler & yüzler aldırma Geçer bu zor günlerde Zor günler bu zor günler de şimdi nerdeler Kaldık mı biz bize yeteriz kendimize Geçer bu zor günlerde Aldırma aldırma Neler biz neler gördük kimleri biz dost bildik Yalanmış sözler & yüzler aldırma Geçer bu zor günlerde <------- |By|_SivasLı 'in İmzası------->
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Allahım Güç Ver Bana Yine sensiz geçen bir gecenin Buz gibi sabahında Bu korkunç yalnızlığımda Seni bekliyorum yanıyor yüreğim Yine gözyaşlarım yağmur gibi Yaşıyorum anılarla Birşeyler kopuyor sanki Taa şuramda yanıyor yüreğim Allahım güç ver bana sığındım sana Bu ne dayanılmaz acı sabır ver bana Yeter artık çektiklerim bitsin bu ceza Ümitsiz haykırıyorum ne olur dön bana Sana yazdığım en son şarkı bu Artık kırıldı kalemim Gökler şahidim olsun ki Seni seviyorum yanıyor yüreğim Sonbahar yaprakları gibi Savruldu ümitlerim Son bir kez duymak istersen Seni seviyorum yanıyor yüreğim Allahım güç ver bana sığındım sana Bu ne dayanılmaz acı sabır ver bana Yeter artık çektiklerim bitsin bu ceza Ümitsiz haykırıyorum ne olur dön bana <------- |By|_SivasLı 'in İmzası------->
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Amasra Toprak kokan şehir Deniz kokan şehir Sevda kokan şehir Büyüsüyle bekler seni Caddeler ıslak gözyaşlarıyla Gitmem bu gece gidemem artık olmasanda Gitmem bu gece olmasanda Hava ile bütün Su ile bütün Güneşle bütün şehir Bıraktığın zamanki gibi Loştur heryer hayalin gibi Gitmem bu gece gidemem artık olmasanda Gitmem bu gece olmasanda Oysa artık düşlerimde yanlızlık da aşktır bu şehirde Karanlıkta aşktır sensizlikte Gitmem bu gece gidemem artık olmasanda Gitmem bu gece olmasanda <------- |By|_SivasLı 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Ayrılacağız Oturmuşum biçare denize karşı Deniz biraz hırçın kalmaz senden aşağı Dalar gider gözlerim kayan yıldıza Tıpkı aşkımız gibi yok ne sonu başı Dünya bir ateş olup bağrımı yaksa Gökyüzü tufan olup üstüme yağsa Hiç dönüş yok sevgilim biz severken ayrılacağız Baktığım deniz ortadan yarılsa Mehtap binbir kul olup yüzüme yağsa Hiç yolu yok sevgilim biz severken ayrılacağız <------- |By|_SivasLı 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Ben Hep bir şeyler içimde Kaybolduk sessizce Tükendi umutlar Yaşanmadan gizlice Bir zehir sardı bedeni Öldürmeyen süründüren Razıyım artık yeter Ne olur kurtar beni Kayboldum tenimden Ne gelirki elimden Fırlattım tüm yalanları Çırılçıplak kaldım birden. <------- |By|_SivasLı 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Ben (Tek Başıma Şiir) Bir bahar akşamında yürüyorum tek başıma Sahillerde bakınıyorum aşkımı aramaya Gözlerim her yerde seni arar oldum Daldı gözlerim ufuklara Yıldızlardan sorar oldum Sensiz olmuyor, olmuyor be güzelim Bomboş sokaklarda, yine tek başıma Ne yapsan bilmiyorum, kendimle savaşıyorum Olmuyor, sensiz olmuyor Bomboş sokaklarda, sensiz olmuyor Hasretim özlemimsiniz Her şeyim sizlersiniz Hayat boyu yaşamımda en büyük mutluluğum Çocuklarım sizlersiniz Hep bir şeyler içinde, kaybolduk sessizce Tükendi umutlar, yaşanmadan gizlice Bir zehir sardı bedeni, öldürmeyen süründüren Razıyım artık, yeter ne olur kurtar beni. Kayboldum teninden Ne gelir ki elimden Fırlattım tüm yalanları Çırılçıplak kaldım birden <------- |By|_SivasLı 'in İmzası------->
|
|
|