![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Tags: |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Nev Sükutu Hayal Ne başlayabildik doğru dürüst Ne de bitirebildik Ne vazgeçebildim bilirsin beni Ne de anlatabildim Ah bu aşk iflah etmez beni Vurulsa umrumda değil Biliyorum Zaman sen diyorlar çaresi Geç de nasıl geçersen geç bildiğin gibi Ah şu gönlüm hiç kimseyi böyle sevmedi Hiç kimseye böylesine yenilmedi Ne yapsam ne söylesem de değişmedi Ama Al dedim vur demedim ki nakarat Ayakta hislerim dilimde düğümler Söz geçmiyor ki kendime Mecalim yok Anlat diyorsun ya bendeki usul kıyameti Hani birisi daha çok sever ya Bizimkisi o misal Meğer o vefasız çoktan gitmiş Gel de anlat kendine gel de anlat ellere |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|