![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
Kubat - Sen Gideli Dünya bana zindan oldu Sen gideli oldum deli Bunca ömrüm ziyan oldu Sen gideli sen gideli Gitti aklım oldum deli Bizim hasretlik nesine Ömür yetmek sine sine Bir saniyem oldu sene Sen gideli sen gideli Gitti aklım oldum deli Yüzüm yere tuğrap oldu İşim gücüm harap oldu Sevdan bana şarap oldu Sen gideli sen gideli Gitti aklım oldum deli Gördüklerim serap oldu Sen gideli sen gideli Gitti aklım oldum deli Kalmadı dünyanın tadı Sensin dilimin bünyadı Dinmez aşığın feryadı Sen gideli sen gideli Gitti aklım oldum deli *** Kubat - Dermanımsın Esme Seher Yeli Esme Yar Bu Bahaar Bana Küsme Ben Gönlümü Sana Verdim Hayırsız Yar Beni Üzme Ben Gönlümü Sana Vardim Vefasız Yar Beni Üzme Dermanımsın...dermanımsın Dermanımsın...dermanımsın Alnımın Yazısı...Fermanımsın Çalamazsın Benim Gibi Bu Gönül Sazlarınıbu Bir Durup Esme Yel Gibi El Çekmez Nazlarını Vefasız Yar Alıp Gitme Elimden Ellerini Elleri Sevmez Ben Gibi Yüzünde Benlerini Off ... Dermanımsın Yar gel etme yar Bir Sitem Bir İsyan Etme Yar Sol Yanımsın Gitme Yar . Alnımın Yazısı...Fermanımsın Çalamazsın Benim Gibi Bu Gönül Sazlarınıbu Bir Durup Esme Yel Gibi El Çekmez Nazlarını Vefasız Yar Alıp Gitme Elimden Ellerini Elleri Sevmez Ben Gibi Yüzünde Benlerini Off ... Dermanımsın *** Kubat - Yar Yarası Gönülde yar yarası var Alı gitmiş karası var Yari gören olur ise Yüzünde gül kurusu var Gel canım dizime Gül canım yüzüme Ömrümü veririm Bir tatlı sözüne Gönülde yar yarası var Alı gitmiş karası var Yari gören olur ise Yüzünde gül kurusu var Gel canım dizime Gül canım yüzüme Ömrümü veririm Bir tatlı sözüne *** Kubat - Yanıyorum Hele Bahçe duvarından aştım bahçe duvarından aştım sarmaşık güllere dolaştım sarmaşık güllere dolaştım öptüm sevdiğim helalleştim öptüm sevdiğim helalleştim Yanıyorum yanıyorum yanıyorum hele mahi oldum gonca güle acem şalı ince bele acem şalı ince bele Bir bakışta yaktın beni bir bakışta yaktın beni derdinle bıraktın beni derdinle bıraktın beni yaktın beni yaktın beni Yanıyorum yanıyorum yanıyorum hele mahi oldum gonca güle acem şalı ince bele acem şalı ince bele Yeter naz eyleme bana gayri naz eyleme bana gel göreyim kana kana gel göreyim kana kana aşık oldum canım sana aşık oldum gülüm sana Yanıyorum yanıyorum yanıyorum hele mahi oldum gonca güle acem şalı ince bele acem şalı ince bele *** Kubat - Sen Gülersen Sen gülersen gül açılır yaz olur, yaz olur Sen ağlarsan dağlar erir buz olur Açma sırrın yad ellere söz olur Yurduna evine kurban olduğum Attın beni gurbet ele sevdiğim Gözüm yaşı döndü sele sevdiğim Yüce dağ başında gonca gül olur, gül olur Aşka düşen yanar gönül kül olur Dost elinden zehir olsa bal olur Zehrine balına kurban olduğum Attın beni gurbet ele sevdiğim Gözüm yaşı döndü sele sevdiğim *** Kubat - Gülüm Benim derdim bana yeter birde sen vurma Bahar gitti fırtınalar eser başımda Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Aşkın beni bir gül gibi soldurdu her gün Yaralı bir ceylan gibi öldürdü her gün Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Yetmedi mi sana gülüm bir kuru sevda Ne vereyim sana gülüm al canım feda Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Aşkın beni bir gül gibi soldurdu her gün Yaralı bir ceylan gibi öldürdü her gün Gülüm Gülüm yetmez ölüm savur külüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Gülüm Gülüm yetmez ölüm savur külüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay ... *** Kubat - Topal Arabacı arabayı koş getir Ben ölüyom mezarıma taş getir Arabacı arabayı koş getir Ben ölüyom mezarıma taş getir Seni gidi topal Seni gidi topal Seni hain topal Seni hain topal Seni gidi topal Seni zalim topal Seni gidi topal Seni zalim topal Bu gecede burda kal Seni gidi topal Seni hain topal Seni gidi topal Bu gecede burda kal Arabacı arabayı yellendir Şeker alda şu çocuğu dillendir Arabacı arabayı yellendir Şeker alda şu çocuğu dillendir Seni gidi topal Seni gidi topal Seni hain topal Seni hain topal Seni gidi topal Seni hain topal Seni gidi topal Bu gecede burda kal Seni gidi topal Seni hain topal Seni gidi topal Bu gecede burda kal Seni gidi topal Seni hain topal Seni gidi topal Seni hain topal Seni gidi topal Seni hain topal Seni gidi topal Bu gecede burda kal Bu gecede burda kal Bu gecede burda kal *** Kubat-Gönül ne ararsın, gam yükü mü uslan artık gönül sevda nedir, ayrılık ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavaşla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sağda solda dolanır avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçıncı tövbe gönül ne ararsın, gam yükü mü uslan artık gönül sevda nedir, ayrılık ne çözemedin gönül bir liman bu, biraz yavaşla dur dinlen ah gönül hep orda burda, sağda solda dolanır avare gönül sevme dedim dinlemedin gam yüküyle geçti ömür gönül gönül, deli gönül bu kaçıncı tövbe gönül *** Kubat-Aşkın Şarabı Aşkın şarabını içenler dilber Aşkın şarabını içenler dilber Ferhat misal döner hey dost sergerdan Aşkın şarabını içenler dilber Aşkın şarabını içenler dilber Ferhat misal döner hey dost sergerdan Hüsnün görüp candan geçerler dilber Ferhat misali döner hey dost perişan olur Hüsnün görüp candan geçerler dilber Ferhat misali döner hey dost perişan olur Kaşların zülfükar çeker kervana Kaşların zülfükar çeker kervana Merhametin çoktur hey dost gelir imana Kaşların zülfükar çeker kervana Kaşların zülfükar çeker kervana Merhametin çoktur hey dost gelir imana Dilber yüzün benzer şemsi tebane Örtme zülüflerin hey dost sebistan olur Dilber yüzün benzer şemsi tebane Örtme zülüflerin hey dost sebistan olur Dilber yüzün benzer şemsi tebane Örtme zülüflerin hey dost sebistan olur Dilber yüzün benzer şemsi tebane Örtme zülüflerin hey dost sebistan olur *** Kubat-Yarim Senden Ayrılalı Yarim senden ayrılalı Hayli zaman oldu gel gel Bak gözümden akan yaşa Abu revan oldu gel gel Böyle m'olur küsüp gitmek Seni seveni terk etmek Haram oldu yemek içmek İşim figan oldu gel gel Biçare ver varmaya Halından haber sormaya Yetiş namazım kılmaya Seni seven öldü gel gel "Gençlik Alından Öper Gider" |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
paylaşımın için saol.hepsi çok güzel Özellikle de DermanımsınnKonu gamzelim tarafından (03-25-2008 Saat 03:17 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Evet hepsi çok güzel albüm harika Sende sağol ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|