![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Tags: akalin, aldatildim, bebek, bulamadim, cekilmiyor, dans et, demet, demet akalin, demet akalin 2008, gec kalmadin mi, golge etme, gururum, iki kelime, kina yak, mucize, selam soyle |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() 11 Mart'ta müzik marketlerde Seyhan Müzik etiketi ile yerini alan yeni albümü "Dans Et" ile müzikseverlere merhaba diyen Demet Akalın, yeni görüntüsü ve muhteşem şarkıları ile dikkat çekiyor. İmaj danışmanlığını başarılı stylinglere imzasını atan Hakan Öztürk'ün yaptığı fotoğraf çekimlerini Lara Sayılgan gerçekleştirdi. Demet Akalın'ın sahne kostümlerini yapan Süleyman Demirel, fotoğraf çekimlerinde de yaptığı kostümlerle katkıda bulundu. Albümde şarkıların çoğu yine diğer albümlerde olduğu gibi Ersay Üner imzası dikkati çekiyor. Cengiz İmren, Emirkan, Arzu Alsan gibi isimlerin şarkılarıyla beraber, yıllar önce Nilüfer'in seslendirdiği "Selam Söyle" ve Sezen Aksu'nun seslendirdiği "Gölge Etme" bulunuyor. Düzenlemelerde Erhan Bayrak, Kıvanch K ve Sinan Akçıl isimleri göze çarpıyor. Ünlü djlerin de yer aldığı albümde bir şarkının remixi Suat Ateşdağlı'ya ait. "funky 'C'nin solo vokalini yaptığı, albüme ismini veren "Dans Et" ve "Mucize" adlı şarkı 2008 yılının en iyi şarkılarından biri olmaya aday ![]() "Dans Et" albümünde yer alan çalışmalar ise şu şekilde: 1. Dans Et Söz & Müzik: Ersay Üner 2. Mucize Söz & Müzik: Ersay Üner 3. Bebek Söz & Müzik: Ersay Üner 4. Gururum Söz & Müzik: Emirkan 5. Çekilmiyor Söz & Müzik: Ersay Üner 6. Selam Söyle Söz: Ülkü Aker Müzik: Enrico Macias 7. Geç Kalmadın Mı? Söz & Müzik: Ersay Üner 8. Aldatıldım Söz & Müzik: Ersay Üner 9. Gölge Etme Söz: Sezen Aksu Müzik: Hürşid Yenigün 10. Bulamadım Söz & Müzik: Cengiz Imren 11. Kına Yak Söz & Müzik: Arzu Alsan 12. Mucize / (Remix) Söz & Müzik: Ersay Üner 13. Dans Et / Kıvanch K. (Remix) Söz & Müzik: Ersay Üner 14. Iki Kelime Söz & Müzik: Ersay Üner |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Demet Akalın - Dans Et Üzgünüm ama ilk kez tanıştığım birine, telefonumu veremem Yanlış anlama sorun sen değil, biraz aşk tecrübem var Zaten içmişim biraz sarhoşum daha yeni ayrılmışım Kendini biraz rahat bırak ve etrafına bak Kadeh kadeh içkiler Şıkır şıkır giysiler Açık saçık cümleler Yanıyor yine geceler... Durma dans et Durma dans et Durma dans et Durma dans et... <------- Feel 'in İmzası------->
Copyright © 1985-2008 Feel 85, All rights reserved. Her hakkı saklıdır. İletişim : feel@efsaneyiz.biz ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Demet Akalın - Mucize Ne oldu da biz bu duruma geldik Az mı sevdik, çok mu sevdik Biz nerde hata yaptık Düşünüyorum, bulamıyorum işin içinden çıkamıyorum... Şimdi gördüm çok şaşırdım Yeni mi geldin burda mıydın Oysa bir ara hep aklımdaydın İsim neydi çıkaramadım, adın neydi hatırlamadım Herşey çok güzel gidiyordu Konuşuyorduk, anlaşıyorduk Günler çok çabuk geçiyordu Beni yordu başarıyorduk inan... Hatırlatayım müsadenle Fazla değil, geçen sene Biz ayrıldık geçen sene Barışmamız bir mucize Hatırlatayım müsadenle Fazla değil geçen sene Biz ayrıldık seve seve Barışmamız bir mucize <------- Feel 'in İmzası------->
Copyright © 1985-2008 Feel 85, All rights reserved. Her hakkı saklıdır. İletişim : feel@efsaneyiz.biz ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Demet Akalın - Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gücün varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum... Olmuyor böyle boş konuşmakla Bir kaç gün görüşüp, sonra kaçmakla Doğru söyleyecek yüzün yoksa Gelme istemiyorum Ne üzülür ne sıkılır Sadece birazcık düşünür Hemen yeni bir aşık bulunur Yerin çok çabuk doldurur Sevgilimi koluma takarım Bebek'te üç beş tur atarım Olmadı bir de sinema yaparım Gördüğün gibi çok unutkanım <------- Feel 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Demet Akalın - Gururum Kalk gururum, bugün burdan gidelim Ne olur ona yenilmeyelim Hadi dik dur, toparlan gidelim Gel gururum, her zalim böyle değil Eğileceksen sen gerçek aşka eğil Gözlerinden kurtul da gidelim... Of teslim etme, beni ona Son kelime aşktan sana Artık seni, sevmiyorum... Kalbime dönüyorum, sevdama ağlıyorum Umrunda değil ki onun Aşk benim sonum... <------- Feel 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Demet Akalın - Çekilmiyor Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Anlık bir hevesle herşeyi mahfettin Büyüsü bozuldu, o dev gibi aşkın Dağıldı kalbimin inci taneleri Ben kendimi baharda sanmışım Kış ortasında çiçek açmışım Yanlış dağa sırtımı vermişim Ay ay ay içim sızlıyor içim... Çekilmiyor, çekilmiyor Hayat senle çekilmiyor Bu sözleri duyman lazım Arkandan yas tutulmuyor... <------- Feel 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Demet Akalın - Selam Söyle Git ona git benden selam söyle Selam söyle Aramasın artık hiç beni öyle Beni öyle Git ona git benden selam söyle Selam söyle Son pişmanlık fayda etmez git ona söyle Git ona git benden selam söyle Selam söyle Aramasın artık hiç beni öyle Beni öyle şimdi çok mutluyum yanımdaki sevgilimle Son pişmanlık fayda etmez git ona söyle Onun burnu kaf dağında Söz söylenmez yanında Kendini beğenmişin biri o <------- Feel 'in İmzası------->
|
|
|