![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Tags: basaran, beddua, canin sagolsun, kader bu, kararim karar, magrur, murat, murat basaran 2008, sevgi dilenir oldum, vicdansiz, yikilsin meyhaneler, yine zalime dustum |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
![]() Murat Başaran, Ege Müzik imzasıyla hazırladığı "Canın Sağolsun" isimli 4. albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Murat Başaran bu albümde kendi bestelerinin yanı sıra Yusuf Hayaloğlu, Aşkın Tuna, Güven Baran, Murat Güneş, İbrahim Bingül gibi söz yazarı ve bestecilerle çalıştı... Albümdeki eserlerin düzenlemeleri Aydın Sarman, İskender Paydaş, Suat Aydoğdu, Onur Cumaoğlu ve Tolga Kılıç imzası taşıyor. Albümün ilk klibi "Yıkılsın Meyhaneler" isimli duygusal parçaya çekildi... "Canın Sağolsun" şarkı listesi: 01 - Murat Başaran - Canın Sağolsun 02 - Murat Başaran - Kader Bu 03 - Murat Başaran - Yıkılsın Meyhaneler 04 - Murat Başaran - Yine O Zalime Düştüm 05 - Murat Başaran - Beddua 06 - Murat Başaran - Vicdansız 07 - Murat Başaran - Mağrur 08 - Murat Başaran - Kararım Karar 09 - Murat Başaran - Sevgi Dilenir Oldum 10 - Murat Başaran - Canın Sağolsun (2. Versiyon) 11 - Murat Başaran - Kader Bu (2. Versiyon) Konu Feel tarafından (05-23-2008 Saat 12:03 AM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Murat Başaran - Canın Sağolsun Ne verdin aşka Ne verdin ki sen Islanan bir mendilden başka Bir anlık meşke, harcadın beni Biraz vicdan olsaydı keske... Derin kederlere sal beni Canın sağolsunda kır beni Sevdamızı yağmura yazdım Bir serçe üşürken gör beni... Kanadım kırık, yüreğim savruk Yıkmaz beni derdinden başka Sevdalar buruk, insanlar çürük Sende masum olsaydın keske... Derin kederlere sal beni Canın sağolsunda kır beni Sevdamızı yağmura yazdım Bir serçe üşürken gör beni... Kayan yıldızlara say beni Batan gemilere koy beni O vefasız taş yureğinde Bir çığlık koparken duy beni... <------- Feel 'in İmzası------->
Copyright © 1985-2008 Feel 85, All rights reserved. Her hakkı saklıdır. İletişim : feel@efsaneyiz.biz ![]() |
|||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Murat Başaran - Kader Bu Gecenin bir yarısı aklına düşeceğim "Seni sevmiyorum" diyen o diline "Seviyorum" dedirteceğim! Beni ağlatan sözlerin, seni ağlatacak Benim ahımı aldın unutma, acısı çıkacak... Kader bu Bir sana, bir bana güler Bir gün herşey tersine döner Gün gelirde pişman olursun, beter olursun inşallah Zor günler, Bir iyi, bir kötü geçer En büyük acılar zamanla diner Ama nefretler ömür boyu sürer, beter olursun inşallah Beter olursun... <------- Feel 'in İmzası------->
Copyright © 1985-2008 Feel 85, All rights reserved. Her hakkı saklıdır. İletişim : feel@efsaneyiz.biz ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Murat Başaran - Yıkılsın Meyhaneler O derin gözlerinde yine Boğulmak istiyorum Belki geri gelirsin diye Hiç bir yere gitmiyorum Şu sendeki zalimliğe karşı Bu bendeki aşktan da öte birşey Açtım ellerimi tanrıya Kavuşsun bütün sevgililer Kırılsın bütün kadehler Yerlere dökülsün meyler Sen yanımda yoksun ya Yıkılsın meyhaneler <------- Feel 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Murat Başaran - Yine O Zalime Düştüm Yine o zalime düştüm dün gece Bana inanmadı ki hiç bir kere O vefasız aramaz beni, viran eyler Ben severim beni de ziyan eyler.. Duymaz mısın feryadımı feryadı mı Hala bekler kuş yüreğim avuçlarını Hala bekler kaybetmem umutlarımı... İçimden söküversem kahrolası derdini Bil ki sana yenik, sana ezik olmazdı gönlüm... Of Off Bak şu halime, bak şu zalime... <------- Feel 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Murat Başaran - Beddua Kalbimi kendime zincirledim gülüm Kaçıp sana doğru gitmesin diye Korkuyla her gece inim inim inledim Günahkar ellerim değmesin diye Aşık olda aşkı anla be zalim Sevilmeden sevde hayatın kararsın Kalbin her saniye acıyla kanasın Aşkla bakan bir çift göze, muhtaç kalasın Yalan dünyanın kor gönüllüsü Talan ettin güldürmedin sen hiç yüzümü Duysun melekler ahımı sözümü Görmeden acını, yummam gözümü <------- Feel 'in İmzası------->
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||||||||||||||||||
|
Murat Başaran - Vicdansız ne ben bu sonu hakettim ne de sen benim sevgimi kimseye boyun eğmezdim ama deli gönlüm sevdi seni.. gözyaşlarıma acımadın giderken o an seni tanıyamadım uğruna canımı bile hiçe saydım seni mi sevdi bu gönlüm? vicdansız seni sevdim ama değmezki sana yazık oldu bana vicdansız seni de unuturum bu kalbi avuturum geri dönme bana. <------- Feel 'in İmzası------->
|
|
|