|
|
|
#1 (permalink) |
|
Casper Nirvana Notebook, şık tasarımı ve üstün teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor.
Casper, siyah ve beyaz uyumunu bir araya getirdiği, yüksek performanslı yeni tasarım Casper Nirvana 15.4'' Notebook'u piyasaya sundu. Teknolojik özellikleri ve estetik görüntüsüyle dikkat çeken Casper Nirvana 15.4'' Notebook, son işlemci modellerine uyumu, parlak 15.4'' ekranı ve scroll özellikli touch pad'iyle dikkat çekiyor. Scroll özelliği ile ekran aşağı yukarı rahatlıkla touchpad üzeriden hareket ettirilebiliyor. 1.3 MP dahili kamerası da bulunan notebook, standart olarak DVD+RW dual özelliği ile piyasaya sunuluyor. Ayrıca Casper Nirvana, Kensington lock desteğiyle güvenliğe de önem veriyor. ![]()
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|