Geri git   Legend-TR Forum >
»¦« LEGENDTR HABER MERKEZİ »¦«
> Teknoloji Haberleri
Anasayfa Forum Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Konu Bilgileri
Kısayollar
Konu Basligi Microsoft'tan Temmuz yamaları geliyor
Cevaplar
0
Sonraki Konu
sonraki Konu
Görüntüleyenler
Görüntüleme
12
Önceki Konu
önceki Konu

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-04-2008, 11:44 PM   #1 (permalink)
Kullanıcı Grubu
SERSERİ ADMİN
Kullanıcı Bilgileri

Asiprens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ruh Hali:

Ettiği Teşekkür: 323
183 Mesajına 283 Kere Teşekkür Edlidi

Takımı:
Tecrübe Puanı: 113 Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens Asiprens
Seviye Level: 33 []
Paylaşım: 491 / 818
Güç: 527 / 3316
Tecrübe: 74%
İletişim
Standart Microsoft'tan Temmuz yamaları geliyor

Microsoft, önümüzdeki Salı günü 4 "önemli" yama yayınlayacak. Yamalar hangi açıkları kapatıyor?

Temmuz yamalarının hiç biri "kritik" olarak tanımlanmamış.Microsoft, sitesinden yaptığı açıklama ile, önümüzdeki Salı günü, farklı açıkları kapatmak amacıyla 4 yeni yamayı yayınlayacağını duyurdu. 4 yama da "important", yani önemli olarak işaretlenmiş olacak.

İlk iki yama,Exchange ve SQL açıklarını kapatacak. Yamanın görevi, saldırganın PC'ye sızıp yönetici yetkileri almasını sağlayacak iki açığın kapatılması. SQL açığından Windows Vista ya da Windows XP etkilenmiyor. Ama Windows Server 2008, Windows Server 2003 ve Windows 2000 sürümleri bu açık nedeniyle risk altında.

Üçüncü yama, Windows'ta bulunan ve kullanıcıları zararlı web sitelerine yönlendiren bir hatayı giderecek. Dördüncü yama ise, sadece Windows Vista ve Windows Server 2008 kullanıcılarını ilgilendiriyor. İki işletim sistemindeki bir açık, saldırganın sisteme sızıp zararlı kodları çalıştırmasına izin veriyor.

Microsoft, yaptığı açıklamada Windows Update yazılımını da kısa süre sonra güncellemeyi düşündüğünün altını çiziyor.

c.online
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Asiprens isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil