|
|
|||||||
| Tema ve Resimler Cep telefonu için temalar resimler burada |
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||||||||
|
Matrix ![]() Hipnos ![]() Saatli bi koruyucu ![]() Araba ![]() Spiral ![]()
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
![]() |
Alev ![]() Tehlike ![]() Csi ![]() Kelebek ![]() Radyasyon ![]() Bunlar ve diğerleri alıntıdır...
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Ettiği Teşekkür: 0 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi Tecrübe Puanı: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 0 |
çok hoş ekran koruyucuları var teşekkürler
![]() |