|
|
|||||||
| Tema ve Resimler Cep telefonu için temalar resimler burada |
|
|||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
|
Çöp Adamlar - Ekran Koruyucu ![]() Telefonda severek kullanacağınızı düşündüğüm ve strese bile iyi gelir bence. ![]() Güzel bir ekran koruyucu. Kullanmak için; İndirdikten sonra telefona gönderin, daha sonra Menüye girin, Temalara girin. Kullandığınız tema üzerinde tıklayıp Düzenle/Ekran Koruyucu/Funny seçiniz. Boyut: 53 KB [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz, serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
| Asiprens Kullanıcısına bu mesajı için 2 üye teşekkür etti: |
FiAbLe_aLguieN (12-01-2007),
Necobey (12-01-2007)
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|