![]() |
|
|||||||
| Anasayfa | Forum | Oyunlar | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Notices |
| Tags: son ders vizyonda |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||||||||||||||||
|
SON DERS Yönetmen: M. Uğur Yağcıoğlu, Iraz Okumuş Oyuncular: Ferhan Şensoy, Kaan Urgancıoğlu, Durul Bazan, Ece Uslu, Ege Aydan Senaryo: M. Uğur Yağcıoğlu Görüntü Yönetmeni: Colin Mounier, Ulaş Zeybek Müzik: Tolga Sünter, Emrah Anul Kurgu: Hakan Bilir Tür: Komedi - Dram Süre: 90 Dk. Yapım: 2007 - Türkiye Dağıtımcı: 35 Milim Filmcilik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gösterim tarihi: 8 Şubat 2008 Resmi Web Sitesi: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IMDB.com bu filmin sayfası Editörün Notu: Kimler gelip geçmedi ki bu sıralardan... Hayatta söylemek istediklerini, duygularını, sevdiğini söylemeyi erteleme. Konu: Yurt dışından gelen bir Türk öğretim görevlisinin (Ferhan Şensoy) üniversiteli gençlere öğretecekleri, okuldaki müfredatla sınırlı kalmayacaktır. Oysa iddiasızdır bu yeni hoca; “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı” diye başlar. Ancak öğrencilerin ve özellikle de bir tanesinin onu fark etmesi ile bambaşka bir dünya açılır önlerinde. Saffet Hoca’nın, geçmişinin açığa çıkmasıyla birlikte Üniversite öğrencisi Ulaş (Kaan Urgancıoğlu) ile hayatı garip bir şekilde kesişir. FİLMİN FRAGMANI - TRAILER FİLMDEN KARELER / MOVIE PICTURES ![]() |
|||||||||||||||||
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|